Κουρδάκης και Σκερλετίδης παραμένουν στην ΑΕ Διδυμοτείχου!

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:39
573 0

Δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για την ομάδα του Διδυμοτείχου, ο Παναγιώτης Κουρδάκης και ο Βασίλης Σκερλετίδης, θα είναι στο ρόστερ και τη νέα σεζόν καθώς ανανέωσαν τα συμβόλαια τους όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση για Κουρδάκη:

«Η διοίκηση πίστη στις υποσχέσεις της για πρωταγωνιστικό ρόλο και πρωταθλητισμό και την νέα αγωνιστική περίοδο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Παναγιώτη Κουρδάκη και για την αγωνιστική περίοδο 2016/17,ο πολύπειρος αμυντικός ακούγοντας την καρδιά του θα συνεχίσει να προσφέρει της υπηρεσίες του και φέτος στην ομάδα μας στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάλι».

Η ανακοίνωση για Σκερλετίδη:

«Δεύτερη ανανέωση για την ομάδα μας και ο Βασίλης Σκερλετίδης παραμένει μαζί μας,με παρουσίες στην football league ο ποιοτικός μέσος και τη νέα σεζόν μαζί μας».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

 

Σχετικά άρθρα

Στον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης ο Yφυπουργός Αθλητισμού

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Οκτωβρίου 2020 0
Τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. «Πρότυπο λειτουργίας υποδομών, αγωνιστικής δραστηριότητας και εξωστρέφειας»…

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την ανακατασκευή τριών ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Αυγούστου 2019 0
Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την ανακατασκευή τριών ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στον αστικό ιστό της Αλεξανδρούπολης, αφού υπογράφηκε η σύμβαση…