Κτηνωδία… Έσερνε τον σκύλο του με αμαξι…μέχρι να ξεψυχήσει

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:25
641 0

Σύλληψη για θανάτωση σκύλου μετά από άγριο βασανισμό έγινε πριν λίγο στην Αλεξανδρούπολη. Μετά από καταγγελία κυρίας στην αστυνομία, υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος κινούνταν με το όχημα του σέρνοντας δεμένο πίσω το σκυλί, στην περιοχή του προθερμαντήριου στα όρια του Μαΐστρου.

Το άτυχο ζώο ξεψύχησε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας, ο δράστης παραδέχτηκε την πράξη του λέγοντας ότι το έκανε γιατί “είναι δικό του”. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα

Σείστηκε ο Έβρος – Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ από την άσκηση με τεθωρακισμένα και ελικόπτερα Απάτσι

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιουνίου 2020 0
Του Χρήστου Μαζανίτη – www.enikos.gr Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την άσκηση τεθωρακισμένων αρμάτων στον Έβρο, με τη συμμετοχή και επιθετικών ελικοπτέρων Apache, δίνει…

Σήμανση και οριοθέτηση διαύλου ωαυσιπλοΐας στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από την Υπηρεσία Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού (video)

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Νοεμβρίου 2016 0
Κατά την χρονική περίοδο από 8 έως 29 Οκτωβρίου 2016, η Υπηρεσία Φάρων (Υ.Φ.) του Πολεμικού Ναυτικού, πραγματοποίησε εργασίες άρμωσης/συναρμολόγησης…