Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Έβρος και το Αιγαίο αποτελούν «ασπίδα» της Ευρώπης»

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:47
210 0

«Ο Έβρος και το Αιγαίο αποτελούν «ασπίδα» της Ευρώπης» ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μετά τα ηχηρά μηνύματα που έστειλε στην πλευρά Ερντογάν επιστρέφει από την Αυστρία έχοντας εξασφαλίσει την πλήρη στήριξη της Ευρώπης.

Με σχετική ανάρτηση στο twitter ο πρωθυπουργός μετά από τον διπλωματικό μαραθώνιο στην Ευρώπη, την αυτοψία στον Έβρο από τους ευρωπαίους αξιωματούχους της ΕΕ, σημειώνει την απόλυτη στήριξη προς την χώρα μας από όλα τα κράτη της Ευρώπης, δηλώνοντας ότι σε λίγο σημαίες όλων των ευρωπαϊκών κρατών θα κυματίζουν στον Έβρο.

«Αυτές τις ώρες φτάνει στην Ελλάδα η αυστριακή συνδρομή για το Μεταναστευτικό. Και από σήμερα θα κυματίζει στον Έβρο η ελληνική σημαία αλλά και η αυστριακή, η κυπριακή και σε λίγο σημαίες πολλών άλλων κρατών-μελών της Ε.Ε. Ο Έβρος και το Αιγαίο αποτελούν την «ασπίδα» της Ευρώπης».


www.parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

Στον Έβρο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, για το μετανασευτικό

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Μαΐου 2019 0
Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος και η Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών…

Την Τρίτη 1 Οκτώβρη 2019 συνεδρίασε η ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ παρουσία του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη. Στη συνεδρίασή της η ΠΣΕ:

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Οκτωβρίου 2019 0
Α) Συζήτησε το θέμα του χρυσού στη Θράκη που επανέφερε ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκηςπαραλείποντας και υποτιμώντας την πρόσφατη απόρριψη…