Σας ευχαριστώ για την τόσο θερμή υποδοχή σήμερα στον Έβρο! Στις εκλογές του Ιουνίου 2023 μας δείξατε την εμπιστοσύνη σας. Μας δώσατε εντολή διαρκούς προόδου. Αυτήν θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με συνέπεια.

Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στην Ευρώπη, μετά την προσφυγική κρίση του 2020, να τους πείσουμε ότι δεν μπορεί η Ευρώπη να αντιμετωπίσει το προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα εάν δεν λύσει το ζήτημα της προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ. Το πετύχαμε. Και το καινούριο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο είναι απολύτως ευθυγραμμισμένο με τις ελληνικές προτεραιότητες.

Σήμερα συνάντησα πολλούς νέους. Και θέλω να σας πω πως το δημογραφικό και η προστασία της ελληνικής οικογένειας είναι πρώτη προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία. Θα είναι πραγματικά ευχής έργον αν μπορούμε να ευθυγραμμίσουμε τις δικές μας πολιτικές με ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες και να έχουμε παραπάνω ευρωπαϊκή στήριξη για ένα πρόβλημα το οποίο τελικά απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη. Γιατί δεν αντιμετωπίζει μόνο η Ελλάδα δημογραφικό πρόβλημα, κάθε ευρωπαϊκή χώρα αντιμετωπίζει τις ίδιες προκλήσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και κείμενο που λέει "APMAKE Apahia Pecakas ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ"

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πλήθος

 

Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη Λατινοπούλου: «Μας έχουν καταντήσει καρπαζοεισπράκτορες της Αλβανίας, της Τουρκίας και των Σκοπίων»
Επόμενο άρθροΗ εικαστικός Αθανασία Πεφτουλίδη παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Γη, Ουρανός, Θάλασσα”