Κυριάκος Μητσοτάκης & Σταύρος Θεοδωράκης , στην Θράκη την επόμενη εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε στις: at 9 Δεκεμβρίου 2016
423 0

Την Τετάρτη ο επικεφαλής του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ

Σε κέντρο του ενδιαφέροντος του πολιτικού κόσμου της χώρας αναδεικνύεται η Θράκη το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά τις επισκέψεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, της προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφης Γεννηματά, του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάση Θεοχαρόπουλου, του αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και πληθώρας άλλων στελεχών, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «Παρατηρητή της Θράκης» αναμένονται την επόμενη εβδομάδα οι επισκέψεις του επικεφαλής του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» κ. Σταύρου Θεοδωράκη και του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωράκης θα βρεθεί στην Κομοτηνή την προσεχή Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο περιοδείας που θα  έχει από την Ορεστιάδα έως και την Ξάνθη, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ, θα ακολουθήσει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων των δύο πολιτικών αρχηγών δεν έχει οριστικοποιηθεί, αναμένεται ωστόσο να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

www.paratiritis-news.gr

Σχετικά άρθρα

Η “ΑΝΑ.Σ.Α” για την γραμμή Λαύριο-Λήμνος-Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Μαΐου 2016 0
Μια δυσάρεστη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής θέτει σε κίνδυνο την δρομολογιακή γραμμή Λαύριο-Λήμνος-Σαμοθράκη (με υποχρεωτική προσέγγιση στην Αλεξανδρούπολη), για την…

Μίκης Θεοδωράκης: «Για ένα πράγμα δεν έχουμε δικαίωμα: Να είμαστε δυστυχισμένοι – Πρέπει να διεκδικούμε παντού την ευτυχία μας»

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Σεπτεμβρίου 2021 0
Το πιο σημαντικό του έργο θεωρείται η μελοποιημένη ποίηση, χρησιμοποιώντας ως στίχους ποιήματα βραβευμένων ποιητών ελληνικής και ξένης καταγωγής. Ο…