Κυριάκος Μητσοτάκης: “Το ίδιο όραμα που είχε ο Γιώργος Παυλίδης , υπηρετεί ο Χρήστος  Μέτιος και οι συνεργάτες του”

Δημοσιεύτηκε στις: at 16 Μαρτίου 2019
754 0

Επίσκεψη στη Θράκη πραγματοποιησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από τη Ροδόπη επισκεπτόμενος τις Σάπες όπου περπάτησε και ήπιε καφέ με πολίτες.

Οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, ενώ πολλοί του έθεσαν το ζήτημα της ενίσχυσης του θεσμού της οικογένειας.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι η στήριξη της οικογένειας είναι βασική προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία ενώ επανέλαβε τη  δέσμευση του για 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται, ως μία πρώτη βοήθεια στις νέες οικογένειες.

Η επόμενη στάση του κ. Μητσοτάκη ήταν στο χωριό Φιλλύρα, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ηλιόπετρα στον νομό Ξάνθης και ακολούθως τη Γενισέα όπου σταμάτησε στην πλατεία του χωριού και μίλησε με κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Μιλώντας με ηλικιωμένο κάτοικο ο οποίος του αποκάλυψε ότι ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ρώτησε «τι πρέπει να κάνω για να σε πείσω;».Εκείνος του απάντησε ότι θα αποφασίσει τελευταία στιγμή και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέχρι τις 26 Μαΐου που θα διεξαχθούν οι πρώτες εκλογές, ελπίζει ότι θα έχει αλλάξει γνώμη.

Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την περιοδεία του στον Εχίνο όπου, μεταξύ άλλων, συνομίλησε με μέλη της μειονότητας. Έκανε ειδική αναφορά στη συμβολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη του οποίου η κυβέρνηση έβαλε τα θεμέλια της πολιτικής ισονομίας και ισοπολιτείας στη Θράκη.

Αργότερα, στο καφενείο που επισκέφθηκε του ανέφεραν ότι «όποιος έρχεται εδώ γίνεται πρωθυπουργός. Και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας πέρασαν από αυτό το καφενείο». Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι «το βασικό ζητούμενο δεν είναι να γίνω πρωθυπουργός αλλά με το έργο μου στη συνέχεια να μπορώ να σας επισκεφθώ ξανά και να μου πείτε ότι έκανα αυτά για τα οποία δεσμεύθηκα».

Ο κ. Μητσοτάκης παραχώρησε το απόγευμα συνέντευξη Τύπου στην Ξάνθη ενώ το βράδυ μίλησε σε εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού οι Ν.Ο.ΔΕ των νομών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

 

Σχετικά άρθρα

Σχόλιο KKE για την τοποθέτηση του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Φεβρουαρίου 2020 0
Σε πρόσφατη τοποθέτησή του στη βουλή, σχετικά με το θέμα των αποζημιώσεων των βαμβακοπαραγωγών που υπέστησαν μεγάλες καταστροφές εξαιτίας του…

ΣΥΡΙΖΑ: Υποχρεωτική και όχι προαιρετική μείωση βουλευτικών μισθών αλλά και των αποδοχών όλων των κρατικών αξιωματούχων

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Μαρτίου 2020 0
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να καλέσει τους βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς του να καταθέσουν…

Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιουλίου 2020 0
Αναρτήθηκε στη Κοινοβουλευτική Διαφάνεια η απόφαση του προέδρου της Βουλής για τη συγκρότηση Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της…