Κωνσταντίνος Εξακουστός: Η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζει και… ο Μετιος «υπερψηφίζει»

Δημοσιεύτηκε στις: at 02:20
516 0

Όπως αναφέρει ο κ. Εξακουστός:

Η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζει και … ο Μετιος «υπερψηφίζει».

Έναν αναπάντεχο σύμμαχο βρίσκει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Περιφερειαρχη ΑΜΘ Χρήστου Μετιου στην εφαρμογή της πολιτικής της στην πρωτοβάθμια Υγεία και συγκεκριμένα στις ΤΟΜΥ (Τοπικές Μονάδες Υγείας) , πολιτική στην οποία το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είχε ασκήσει δριμεία κριτική .

«Καμία θέση δεν μπορούν να έχουν σοβιετικής έμπνευσης εκτρωματικές, αχρείαστες και μίζερες δομές τύπου ΤΟΜΥ» «αδιέξοδη κοστοβόρα και εντελώς άχρηστη κρατική δομή» «Είναι καταδικασμένες να αποτύχουν από την στιγμή που σύσσωμος ο επιστημονικός – ιατρικός κόσμος αλλά και οι πολίτες τους «γύρισαν την πλάτη» υποστήριζε η Νέα Δημοκρατία καταγγέλοντας τις και προαναγγέλοντας την κατάργηση τους όταν θα γίνει Κυβέρνηση .

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ φαίνεται να έχει άλλη άποψη , αδειάζοντας με εμφατικό τρόπο την Νέα Δημοκρατία με γενναία χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ. Αυτό θα πει «βάζω πλάτη».

Σχετικά άρθρα

Ο Αρμένιος Μητροπολίτης στο Διδυμότειχο

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Σεπτεμβρίου 2019 0
Εθιμοτυπική επίσκεψη στό Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης των εν Ελλάδι Αρμενίων κ.…

Απεργία υγειονομικών στις 23 Φεβρουαρίου

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Φεβρουαρίου 2021 0
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ –ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Αριθμ. Απόφ. Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης 100/30-4-2004 Βιβλ. Σωμ.13/1-6-2004 τηλ.…