Κωνσταντίνος Παπακοσμάς: “Δημήτρη εύχομαι το εγχείρημα σου να δυναμώσει τον Περιφερειακό θεσμό να βρεθούμε ξανά στους δρόμους της κοινής συμπόρευσης υλοποιώντας προτάσεις και έργα που θα δώσουν στον τόπο μας μια άλλη εικόνα προόδου και ανάπτυξης”

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:32
555 0

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της ΑΜΘ και Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας κ. Κωνσταντίνος Παπακοσμάς αναφέρει:

Ο Δημήτρης Πέτροβιτς είναι Αντιπεριφερειάρχης Έβρου , δήλωσε την πρόθεση να ηγηθεί ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

Δημοσιογράφος στο επάγγελμα , άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης υπηρετεί τον Περιφερειακό θεσμό από της συστάσεως του.

Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του , τόσο στο πρώτο Περιφερειακό συμβούλιο όσο και στην Επιτροπή Πολιτισμού – Τουρισμού . Στην επιτροπή ήταν εκλεγμένος Αντιπρόεδρος .

Βάλαμε τις βάσεις για την Περιφερειακή συνείδηση και την ενιαία αντιμετώπιση των θεμάτων και των πέντε περιφερειακών ενοτήτων.

Συμπαραστάτης και συμμέτοχος σε όλες τις τότε δράσεις , με κριτική άποψη αλλά και προθυμία συμμετοχής και κατάθεσης προτάσεων.

Δημήτρη εύχομαι το εγχείρημα σου να δυναμώσει τον Περιφερειακό θεσμό να βρεθούμε ξανά στους δρόμους της κοινής συμπόρευσης υλοποιώντας προτάσεις και έργα που θα δώσουν στον τόπο μας μια άλλη εικόνα προόδου και ανάπτυξης.

 

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜΘ , στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιανουαρίου 2017 0
Επίσκεψη δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Υποστράτηγο Νίκο…