Κωνσταντίνος Παπακοσμάς: “Δημήτρη εύχομαι το εγχείρημα σου να δυναμώσει τον Περιφερειακό θεσμό να βρεθούμε ξανά στους δρόμους της κοινής συμπόρευσης υλοποιώντας προτάσεις και έργα που θα δώσουν στον τόπο μας μια άλλη εικόνα προόδου και ανάπτυξης”

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:32
637 0

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της ΑΜΘ και Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας κ. Κωνσταντίνος Παπακοσμάς αναφέρει:

Ο Δημήτρης Πέτροβιτς είναι Αντιπεριφερειάρχης Έβρου , δήλωσε την πρόθεση να ηγηθεί ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

Δημοσιογράφος στο επάγγελμα , άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης υπηρετεί τον Περιφερειακό θεσμό από της συστάσεως του.

Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του , τόσο στο πρώτο Περιφερειακό συμβούλιο όσο και στην Επιτροπή Πολιτισμού – Τουρισμού . Στην επιτροπή ήταν εκλεγμένος Αντιπρόεδρος .

Βάλαμε τις βάσεις για την Περιφερειακή συνείδηση και την ενιαία αντιμετώπιση των θεμάτων και των πέντε περιφερειακών ενοτήτων.

Συμπαραστάτης και συμμέτοχος σε όλες τις τότε δράσεις , με κριτική άποψη αλλά και προθυμία συμμετοχής και κατάθεσης προτάσεων.

Δημήτρη εύχομαι το εγχείρημα σου να δυναμώσει τον Περιφερειακό θεσμό να βρεθούμε ξανά στους δρόμους της κοινής συμπόρευσης υλοποιώντας προτάσεις και έργα που θα δώσουν στον τόπο μας μια άλλη εικόνα προόδου και ανάπτυξης.

 

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση με μέλη του Παραρτήματος Αλεξανδρούπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Φεβρουαρίου 2018 0
Συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Αλεξανδρούπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είχε σήμερα, Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018, ο…

Ν. Γκαρά: «Η Κυβέρνηση συστήνει Διακομματικές αλλά η αποψίλωση υπηρεσιών από τον βόρειο Έβρο επί θητείας της προχωρά ταχύτατα»

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Σεπτεμβρίου 2020 0
Αναφορά για το θέμα της απομάκρυνσης του ΑΤΜ από τον Πεντάλοφο κατέθεσε η Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Ως Αναφορά στη…

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σαμοθράκη για 6 μήνες – Εικόνες βιβλικής καταστροφής από την κακοκαιρία

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Σεπτεμβρίου 2017 0
«Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης, με απόφασή του κηρύσσει το Δήμο Σαμοθράκης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, της…