Κώστας Αλεξανδρής: “Ο Δήμαρχος θα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν έχει το δικαίωμα να διαχωρίζει τους δημότες του Δήμου του , σε Φεριωτες και Αλεξάνδρουπολίτες”

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:27
938 0

Η ανάρτηση του κ. Κώστα Αλεξανδρή – προέδρου του αγροτικού και κτηνοτροφικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε τον δήμαρχο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ να ασκεί το γνωστό του παιχνίδι. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί αφήνει υπονοούμενα και κατηγορίες για υποκινούμενες διαμαρτυρίες που έχουν ως σκοπό να υποσκάψουν το έργο της δημοτικής αρχής και οτι οί κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Φερών είναι οι πιο κερδισμένοι και δεν πρέπει να ειναι αχάριστοι . ( δηλώσεις στην δημοσιογράφο Χριστίνα Κουματζίδου , Δελτα τηλεόραση , δημοτικό συμβούλιο )

Ο δήμαρχος θα πρέπει να κατανοήσει οτι δεν εχει το δικαίωμα να διαχωρίζει τους δημότες του δήμου του σε Φεριωτες κ Αλεξάνδρουπολίτες , υποτίθεται οτι εχει ένα δήμο που ο κάτοικος του πέπλου έχει ίδια δικαιώματα κ υποχρεώσεις με έναν στην αλεξπολη.

Θέλουμε να θυμήσουμε στον δήμαρχο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ οτι το έργο που επι 8 ολόκληρα χρόνια εγκαινιάζεται , είναι ακόμη στα χαρτιά και οτι εξαιτίας κωλυσιεργιών,για τις οποίες εμείς ως πολίτες δεν έχουμε απολύτως καμία ευθύνη,πληρώσαμε ως δημότες 540.000€ τοκοχρεωλύσια για ενα έργο που,επαναλαμβάνουμε,ειναι ακόμη στα χαρτιά!! 

Ο δήμαρχος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ξεχνά οτι αυτό το αναπτυξιακό έργο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες ολοκλήρης της περιοχής του Νοτίου Έβρου και δεν αφορά μόνον την δημοτική ενότητα Φερών , όπως επικαλείται. Οσο για το έργο που έχει επιτελέσει στην δημοτική ενότητα Φερών αφήνουμε να το κρίνουν οι αχάριστοι φεριώτες , αυτοί που πάνε με τις μερσεντές στα χωράφια ,αυτοί που δεν μπορούν να περπατήσουν στους δρόμους απο τις λακούβες,αυτοί που στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο σε κοντέινερ. Ειναι τόσα πολλά τα έργα σας που πραγματικα δεν ξέρουμε ποιο πρώτα να σας θυμήσουμε !!!

Να σας θυμήσουμε οτι οχτώ ολόκληρα χρόνια δεν κάνατε ούτε καν για τα μάτια ενα δημοτικό συμβούλιο στις Φέρες ;
Να σας θυμήσουμε τιςπαρεμβάσεις σας για το έργο του μελισσοκομείου που και τότε μας κατηγορούσατε και τώρα τρέχετε και βγαίνετε φωτογραφίες για ενα έργο το οποίο είχατε με μανία πολεμήσει!! ( ακομη θυμόμαστε την στημένη σύσκεψη στο αμφιθέατρο )
Να σας θυμήσουμε τις υποδομέςπου είχαμε ως Δήμος Φερων σε μηχανολογικό εξοπλισμό ;
Να σας θυμίσουμε τον θρησκευτικό τουρισμό της περιοχής μας ;
Να σας θυμίσουμε τον αγροτουρισμό ;
Να σας θυμίσουμε το περίφημο Δελτα του Έβρου ;
Να σας θυμίσουμε τις βαρκάδες ;
Να σας θυμίσουμε το τουριστικό κέντρο ;
Να σας θυμίσουμε τις ξεναγήσεις ;
Να σας θυμήσουμε τους εργαζόμενους ; 

Μέσα σε 8 χρόνια καταφέρατε να εξαφανίσετε ,λεωφορεία ,επισκέπτες , βάρκες ,τουριστικό κέντρο , εργαζόμενους και προπαντός να εξαφανίσετε οράματα και κόπους ανθρώπων που αγάπησαν και αγωνίστηκαν για αυτόν τον τόπο .

Κύριε δήμαρχε Αλεξανδρούπολης δεν δικαιούστε να μιλάτε για έργο και αχαριστία , από τον πρώην δήμο Φερών πήρατε περισσότερα από ότι δικαιούστε και προσφέρατε ελάχιστα

Σχετικά άρθρα

Η δημοτική παράταξη “αλλάΖΟΥΜΕ τώρα” δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Μαρτίου 2019 0
Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “αλλάΖΟΥΜΕ τώρα” – Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης κ. Νικόλαος Τζανίδης: Οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης ήταν πάντα…

Αυτοί είναι οι 10 Βουλευτές της Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Ιουλίου 2019 0
ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΝΔ) ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΝΔ) ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΝΔ) ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) (ΣΥΡΙΖΑ)   ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ (ΝΔ) ΧΑΡΙΤΟΥ…

SAOS FERRIES: “Το τριήμερο από Παρασκευή 18 Ιανουαρίου έως και Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 θα εκτελεστούν εργασίες αντικατάστασης ενός γερανίσκου επί του πλοίου. Ως εκ τούτου για τις εν λόγω ημέρες δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια”

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Ιανουαρίου 2019 0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό προκειμένου αυτό να προγραμματίσει εγκαίρως τα ταξίδια του από και προς Σαμοθράκη,…

Ηλεκτρονικά η έκδοση και η ανανέωση των καρτών στάθμευσης μόνιμου κατοίκου και για εγκυμονούσες

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιανουαρίου 2021 0
Ξεκινά από σήμερα η υποβολή αιτήσεων ανανέωσης κάρτας μόνιμων κατοίκων και κάρτας στάθμευσης για εγκυμονούσες. Οι δημότες, οι οποίοι θέλουν…