Λήξη συναγερμού: Πώς βρέθηκε το G3 του Εθνοφύλακα που «χάθηκε» στην Ορεστιάδα

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:46
745 0

Εξιχνιάστηκε άμεσα από ειδικό κλιμάκιο του ΓΕΣ η υπόθεση του G3, που ανήκε σε Εθνοφύλακα του ΤΕΘ Ορεστιάδας, και το οποίο “χάθηκε” μυστηριωδώς το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1, το πολεμικό τυφέκιο G3 εντοπίστηκε.

Συγκεκριμένα, διασταυρωμένες πληροφορίες από πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες ειδικού κλιμακίου του Στρατού, σε συνεργασία με το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, οι ερευνητές έφτασαν στα ίχνη άνδρα κατοίκου της περιοχής, ο οποίος έπειτα από επίμονες ερωτήσεις «έσπασε», υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο είχε κρύψει το G3.

Όπως είχε αναφέρει ο Εθνοφύλακας -αγρότης στο επάγγελμα- όταν επέστρεψε το πρωί της Τρίτης από την εργασία του, βρήκε το σπίτι του ανοικτό και το όπλο να λείπει. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι έρευνες των αρμόδιων αρχών, που είχαν αίσια έκβαση.

Πηγή: ant1news.gr

Σχετικά άρθρα

«Βόμβες» Σαμαρά: «Εγώ μιλάω για λαθρομεταναστευτικό… Να αποδεσμευτούμε από τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Δεκεμβρίου 2019 0
Μύδρους εξαπέλυσε από το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς: για το μεταναστευτικό, τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και…

Ανακοίνωση ΚΚΕ ΤΕ ΕΒΡΟΥ για νέα δημοσιεύματα σε σχέση με δημιουργία Αμερικάνικης βάσης στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Φεβρουαρίου 2019 0
Για επέκταση της παρουσίας του αμερικάνικου στρατού, με τις ευλογίες, της κυβέρνησης , αλλά και των τοπικών διοικήσεων, συμπεριλαμβανομένου του…