Λήξη συναγερμού: Πώς βρέθηκε το G3 του Εθνοφύλακα που «χάθηκε» στην Ορεστιάδα

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:46
693 0

Εξιχνιάστηκε άμεσα από ειδικό κλιμάκιο του ΓΕΣ η υπόθεση του G3, που ανήκε σε Εθνοφύλακα του ΤΕΘ Ορεστιάδας, και το οποίο “χάθηκε” μυστηριωδώς το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1, το πολεμικό τυφέκιο G3 εντοπίστηκε.

Συγκεκριμένα, διασταυρωμένες πληροφορίες από πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες ειδικού κλιμακίου του Στρατού, σε συνεργασία με το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, οι ερευνητές έφτασαν στα ίχνη άνδρα κατοίκου της περιοχής, ο οποίος έπειτα από επίμονες ερωτήσεις «έσπασε», υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο είχε κρύψει το G3.

Όπως είχε αναφέρει ο Εθνοφύλακας -αγρότης στο επάγγελμα- όταν επέστρεψε το πρωί της Τρίτης από την εργασία του, βρήκε το σπίτι του ανοικτό και το όπλο να λείπει. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι έρευνες των αρμόδιων αρχών, που είχαν αίσια έκβαση.

Πηγή: ant1news.gr

Σχετικά άρθρα

Σύνταξη ετήσιου Μητρώου Αρρένων

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Μαΐου 2020 0
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν.2119/1993, «περί Μητρώων Αρρένων» καλεί τους γονείς των…

H ΝΟΔΕ Ροδόπης χαιρετίζει την ακύρωση της Νομικής Πάτρας και απαντάει στον Αλέξη Τσίπρα

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιουλίου 2019 0
Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης: Τηρώντας απόλυτα τις προεκλογικές δεσμεύσεις που ανέλαβε προσωπικά ο Πρωθυπουργός την χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης,…