Λαμπάκης για Καΐσα: Είναι εχθρός του λαού, να παραιτηθεί

Δημοσιεύτηκε στις: at 7:14 πμ
323 0

Έξαλλος με τον βουλευτή του Σύριζα Γιώργο Καΐσα, εμφανίστηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

Αφορμή για τη νέα “αναθέρμανση” των σχέσεων των δυο πολιτικών είναι η λιμενική ακαδημία.

Με πρόσφατη ανακοίνωση του ο βουλευτής άφηνε αιχμές για ευθύνες πολλών ετών που είχαν ως αποτέλεσμα να μη γίνει λιμενική ακαδημία στην Αλεξανδρούπολη ενώ κατηγορούσε όσους φέρνουν τώρα το θέμα στην επικαιρότητα ότι το κάνουν χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, εννοώντας ουσιαστικά ότι απλώς θέλουν να βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Είναι εχθρός του λαού, δυστυχώς οι πολίτες τον επέλεξαν για βουλευτή και αυτή είναι η βοήθεια του, να παραιτηθεί, είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος κ. Λαμπάκης ο οποίος ανέγνωσε την ανακοίνωση του βουλευτή και εξέφρασε τις αντιρρήσεις του.

Δυστυχώς αυτός ο τόπος, αυτός ο Νομός κατά καιρούς μέτρησε εκπροσώπους στη βουλή οι οποίοι δεν ήταν αντάξιοι του λαού, των προσδοκιών και των δυνατοτήτων του τόπου, σημείωσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Ακούστε το απόσπασμα από όσα είπε ο κ. Λαμπάκης για τον βουλευτή εδω

ΠΗΓΗ www.alexpoli.gr

 

Σχετικά άρθρα

Ο Αρμένιος Μητροπολίτης στο Διδυμότειχο

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Σεπτεμβρίου 2019 0
Εθιμοτυπική επίσκεψη στό Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης των εν Ελλάδι Αρμενίων κ.…

Κοινωνική έρευνα για το ασφαλιστικό

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Φεβρουαρίου 2016 0
Την έντονη διαφωνία της Ελληνικής κοινωνίας για την προωθούμενη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό, καταγράφει έρευνα της ALCO για λογαριασμό του Ινστιτούτου…