Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι «όσοι άντεξαν να ακούσουν μέχρι τέλους τις άχαρες προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού, δύσκολα θα απέφυγαν τις μελαγχολικές συγκρίσεις».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καταλόγισε στον. κ. Τσίπρα ότι «ξέχασε» κάθε αναφορά στο κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές κατοχικές επανορθώσεις.

Τον χαρακτήρισε «στενό φίλο της Μέρκελ και του Ολαντρέου και υμνητή της αμερικάνικης πολιτικής και των σχεδιασμών της στην περιοχή μας».

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ότι η παλιά ρητορική περί Μερκελισμού και όσα στηλίτευαν την μνημονιακή εθνική υποτέλεια, έχουν γίνει μακρινό παρελθόν. «Έχουν περάσει μόλις οκτώ μήνες από τις πρώτες προγραμματικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα και μοιάζουν να έχουν περάσει αιώνες», σημείωσε.

Τέλος, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας καταλογίζει στον πρωθυπουργό ότι δεν αναφέρθηκε σε διαγραφή και κούρεμα του χρέους και τον κατηγορεί ότι «απώλεσε πλήρως την πολιτική αξιοπιστία του».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/294901/lafazanis-xehase-katohiko-daneio-kai-germanikes-epanorthoseis-o-tsipras/#ixzz3noNO7jsK

Προηγούμενο άρθροΚ. Βουρδόγλου: «Ευχαριστημένοι από την εμφάνιση, απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα»
Επόμενο άρθροΑλεξιάδης: Θα κάνουμε ελέγχους αλά γερμανικά, ακόμα και μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα