Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα λήγουν οι συμβάσεις των εργαζόμενων στο Πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας. Ήδη έχει δοθεί μία παράταση και αυτοί οι εργαζόμενοι διεκδικούν να δοθεί και νέα εφόσον καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Επιπλέον η κυβέρνηση έχει δώσει παράταση στους συμβασιούχους των δασαρχείων και των hot spots, πράγμα που σηματοδοτεί ότι υπάρχει δυνατότητα και για τους υπόλοιπους. Γνωρίζουμε ότι ήδη οι συμβασιούχοι του Δήμου μας έχουν απευθυνθεί στη Δημοτική αρχή για το πρόβλημα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά:

  1. Τι ενέργειες έχει κάνει η  Δημοτική αρχή για να προωθήσει το αίτημα της παράτασης και της διεκδίκησης μόνιμων προσλήψεων και
  2. Προτείνουμε το ΔΣ να αποστείλει σχετικό έγγραφο προς το υπουργείο με το αίτημα της παράτασης των συμβάσεων αφού οι εργαζόμενοι αυτοί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες  και είναι εντελώς αναγκαίοι σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου.

                                             Αλεξανδρούπολη  3/10/19

                                               Οι Δημοτικοί σύμβουλοι :

                                               Βαρσαμάκης  Χρήστος

                                               Βλισίδης Γεράσιμος

                                               Δευτεραίος Σάββας

                                               Δραμανίδου  Νίκη

Προηγούμενο άρθροΕπιχειρησιακή τροχονομική δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης για την απρόσκοπτη κίνηση των πολιτών στην πόλη της Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΝικόλαος Παπανικολόπουλος: “Τελικά το Λιμάνι της Αλεξανδρουπολης πάει στους Αμερικανούς για στρατιωτικούς σκοπούς”