Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή Ν.Ε Έβρου: Ανίκανος και επικίνδυνος για να διαχειριστεί το φλέγον θέμα της λαθρομετανάστευσης, αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας και ως εκ τούτου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:22
871 0

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε Έβρου του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

 Ανίκανος και επικίνδυνος για να διαχειριστεί το φλέγον θέμα της λαθρομετανάστευσης, αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας και ως εκ τούτου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι λαθρομετανάστες εκτός από τα νησιά εισέρχονται πλέον μαζικά και από τον ποταμό Έβρο σε Ελληνικό έδαφος δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις στην εθνικά ευαίσθητη περιοχή μας. 

     Αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο οποίος σε ρόλο «καταμετρητή» και «παρατηρητή», παραδέχεται πως μετά τη σύνοδο της Ε.Ε. – Τουρκίας στην Βάρνα παρατηρείται σημαντική αύξηση των ροών αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να καθησυχάσει διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση ξέρει πώς να τις αντιμετωπίσει χωρίς να μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει με ποιόν ακριβώς τρόπο. 

     Μήπως άραγε με την ελευθερία μετακίνησης των λαθρομεταναστών στην ηπειρωτική χώρα;

     Πραγματική τρικυμία εν κρανίω για τον ανεκδιήγητο Βίτσα, ο οποίος βλέπει τις λαθρομεταναστευτικές ροές να αυξάνονται ραγδαία, αλλά αυτός ως υπεύθυνος (ανεύθυνος) δεν κάνει το παραμικρό για την αναχαίτισή τους. Αντιθέτως, από το ύφος των δηλώσεών του αυτό που αποκρυπτογραφείται είναι ότι και αυτή η φουρνιά των εισερχόμενων λαθρομεταναστών θα αντιμετωπισθεί από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση με την ίδια επικίνδυνη νοοτροπία των «ανοιχτών συνόρων» και του «πρόσφυγες καλώς ήλθατε» (και ας μην πρόκειται στην πραγματικότητα για πρόσφυγες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία).

     Δηλαδή, σε πλήρη αντίθεση με τον τρόπο αντιμετώπισης (αυστηρή φύλαξη των συνόρων και απέλαση των λαθρομεταναστών) που θα ήθελε ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος δεν επιθυμεί να γίνει ανασφαλής και φιλοξενούμενος μέσα στην ίδια του την Χώρα.

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή
Ν.Ε Έβρου

Σχετικά άρθρα

Σχετικά με την αντικατάσταση μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης (του Γιάννη Ναϊτίδη)

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Σεπτεμβρίου 2016 0
Σχετικά με την αντικατάσταση μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και θέλοντας να σταματήσω όλη αυτή…