Την Παρασκευή 20/03/2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εκδήλωση μαθητών και μαθητριών του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Γιάννη, τον συντονισμό της οποίας ανέλαβαν μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας του σχολείου. 

Τα παιδιά, με τα καίρια ερωτήματα που έθεσαν στον δήμαρχο της πόλης μας, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, τον τρόπο λήψης των αποφάσεων, τις καλές πρακτικές που έχει υιοθετήσει  ο Δήμος μας και τα βραβεία που έχει αποσπάσει για αυτές.  Επίσης, συζήτησαν μαζί του τη δυνατότητα συμμετοχής  των μαθητικών κοινοτήτων στις δράσεις  του Δήμου  και κατέθεσαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους όχι μόνο για τη βελτίωση του σχολικού τους περιβάλλοντος, αλλά και του τόπου μας γενικότερα. 

Με την εποικοδομητική αυτή συζήτηση, οι μαθητές και οι μαθήτριες απέδειξαν πως διαθέτουν την ωριμότητα, την αποφασιστικότητα και την ευαισθησία που χρειάζεται, έτσι ώστε να αποτελέσουν τους μελλοντικούς ενεργούς πολίτες που θα αγωνιστούν για το καλό του τόπου!

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Μιντσίδου Μαρία – Κιτσάτη Μαρία

Προηγούμενο άρθροΕΒΡΟΣ: Περιπολίες τουρκικών drone – Σε επιφυλακή η Ελλάδα για νέα μεταναστευτική κρίση
Επόμενο άρθροΚοινωφελής Εργασία: Ανακοινώθηκε επίσημα δίμηνη παράταση