ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Αλεξανδρούπολης- 11 Αυγούστου 2016

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:17
466 0

Σας ενημερώνουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, πρόκειται να διενεργήσει για 3η συνεχόμενη χρονιά την «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» την προσεχή Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016, γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του.

Τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα, ενώ η τελετή έναρξης της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Καπνομάγαζο) με την συμμετοχή των τροβαδούρων του Εθνικού.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Αλεξανδρούπολης θα υπάρξει εκτεταμένη απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων σχεδόν σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης πλην της Λεωφόρου Δημοκρατίας, ώστε να διεξαχθούν οι μουσικές, αθλητικές και υποστηρικτικές εκδηλώσεις.

 

Οι εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν την «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» καλύπτουν όλο το γεωγραφικό εύρος του εμπορικού κέντρου της Αλεξανδρούπολης και θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα. Ενδεικτικά αναφέρουμε: 8 κεντρικές σκηνές με ζωντανή μουσική από γνωστά συγκροτήματα και καλλιτέχνες πανελλήνιας εμβέλειας, παρέλαση τυμπανιστών που θα διατρέξει κάθε γωνία της Αγοράς, DJs σε διάφορα σημεία της πόλης, παραδοσιακά (και μη) χορευτικά συγκροτήματα, αθλητικά events του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, εκδηλώσεις καταστημάτων και πολλές άλλες εκπλήξεις οι οποίες θα αναμορφώσουν για ένα ακόμη καλοκαίρι την εικόνα του κέντρου της Αλεξανδρούπολης.

 

Επισημαίνουμε δε το γεγονός της αναμενόμενης διεύρυνσης των ποσοστών εκπτώσεων των εμπορικών καταστημάτων –πέραν των υφιστάμενων εκπτώσεων- για το εν λόγω βράδυ.

 

Τέλος ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και των κατοίκων του κέντρου για την μεταβολή -για μία νύχτα- της καθημερινότητάς τους αναφορικά με την πιθανή κυκλοφοριακή αναστάτωση που θα επιφέρουν οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης και τον ήχο που θα μεταφέρεται από τις μουσικές εκδηλώσεις και κάνουμε έκκληση στους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις με τα οχήματά τους στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης για το απόγευμα και το βράδυ της 11ης  Αυγούστου.

 

 

 

Καλούμε τους δημότες και τους επισκέπτες να κατέλθουν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, να απολαύσουν την εικόνα των πεζοδρομημένων (για μία νύχτα) κεντρικών λεωφόρων, να ζήσουν την εμπειρία των μοναδικών εκδηλώσεων και να επωφεληθούν από τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων των εμπορικών καταστημάτων και τις προσφορές των καταστημάτων καφέ και εστίασης.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος

 

  Η Γενική Γραμματέας

 

 

 

Κουρμπανιάν Βίβιαν

 

 ΚΑΠΝΟΜΆΓΑΖΟ

Σχετικά άρθρα

Χρυσό μετάλλιο στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν , από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Δεκεμβρίου 2017 0
Το χρυσό μετάλλιο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης απονεμήθηκε στο Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, για τη σημαντική δράση που αναπτύσσει προς…