Λευτέρης Αυγενάκης: «Εμείς, η ΝΔ, στηρίζουμε με ξεκάθαρο τρόπο και λόγο και θέση, τον Χρήστο Μέτιο για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και φυσικά τον Βαγγέλη Λαμπάκη, για το Δήμο Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:40
893 0

Περιοδεία στην Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή πραγματοποιησε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης

Κατά την επίσκεψη του στο Δήμαρχο Αλεξανδρουπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη , ο κ. Αυγενάκης δήλωσε:

Η στήριξη στο πρόσωπό του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη και στη συνέχιση του έργου του από την παράταξή μας, είναι αυτονόητη!

Όπως επίσης, η παράταξή μας θα δώσει ενωμένη και με αποφασιστικότητα τη μάχη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον Χρήστο Μέτιο!

Ακολούθησε η συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. οπού ζήτησε από όλους την στήριξη στα πρόσωπα που επέλεξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Παρόντες στη συνάντηση μεταξύ άλλων ήταν και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άβρου, Άκης Παρασκευόπουλος.

Ακολουθησε η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ροδόπης και σύσκεψη κομματικών στελεχών στο Επιμελητήριο Ροδόπης.

Στην Κομοτηνή ο κ. Αυγενάκης δήλωσε:

«Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει την Ελλάδα δυνατή, μια ισχυρή κυβέρνηση, έναν ισχυρό πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με ισχυρές προσωπικότητες στην αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού ώστε να υπάρξει άμεσα στενή συνεργασία και κυρίως αποτέλεσμα για το καλό των πολιτών»

Στη συνέντευξη Τύπου της ΝΟΔΕ Ροδόπης, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ροδόπης κ. Βεζυργιαννίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι βέβαιος ότι ο Χρήστος Μέτιος θα είναι ο νικητής στις εκλογές του Μαΐου, κάτι που επισήμαναν στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης , οι βουλευτές και οι πρόεδροι ΝΟΔΕ.

Παρόντες ήταν αρκετά «γαλάζια» στελέχη μεταξύ των οποίων η ιατρός και πολιτευτής του κόμματος στην Ροδόπη κ. Ελευθεριάδου Βούλα και ο κ. Κατραντζή Μουσταφά επίσης πολιτευτής της ΝΔ Ροδόπης.

Σχετικά άρθρα

Ομοψυχία στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας για το ΚΥΤ Φυλακίου – Τι αποφασίστηκε

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Ιανουαρίου 2021 0
Στις 07/01/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Ορεστιάδας για το θέμα των δομών φιλοξενίας…