Λιάνα Κανέλλη: “Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οι ΗΠΑ ανοίγουν και 2η βάση στην Ελλάδα” (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε στις: at 13 Δεκεμβρίου 2017
603 0

Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οι ΗΠΑ ανοίγουν 2η βάση στην Αλεξανδρούπολη σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε ότι η εξυπηρέτηση των ΝΑΤΟικών συμφερόντων δεν είναι εξυπηρέτηση πατριωτικών συμφερόντων.

Καυτηρίασε το γεγονός ότι η κυβέρνηση εμπλέκει πιο βαθιά και πιο επικίνδυνα τη χώρα σε ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς, ενώ αρνείται να επιστρέψει τα παρακρατούμενα από τους ένστολους και να ταΐσει με ανθρώπινο φαγητό τους νεοσύλλεκτους που στο Μεσολόγγι το συσσίτιό τους είχε σκουλήκια.

Σημείωσε ότι το ΝΑΤΟ επενδύει στρατιωτικά στην Ελλάδα και η κυβέρνηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρεμβαίνει σε ιμπεριαλιστές πολεμικές επιχειρήσεις. Ανέφερε ότι το ΝΑΤΟ με πρόσκληση της ελληνικής κυβέρνησης περιπολεί στο Αιγαίο υποτίθεται για τους πρόσφυγες, ενώ οι προσφυγικές ροές εξακολουθούν να έρχονται εδώ. Επιπλέον σημείωσε ότι όταν οι ΝΑΤΟικοί μιλούν για ειδικά όπλα εννοούν πυρηνικά και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηθεί βάση και στην Κάρπαθο.

ΠΗΓΗ www.902.gr

Σχετικά άρθρα

179 άτομα συνελήφθησαν τον Απρίλιο στην ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαΐου 2020 0
Μηνιαία δραστηριότητα αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης   Κατά τη διάρκεια του μηνός Απριλίου…