Μάθημα «Ευ αγωνίζεσθαι» από τον κ. Παπαπαντελή στο 10ήμερο αθλητικών δράσεων του Εθνικού

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Μαΐου 2016
402 0

Στο 10ήμερο αθλητικών δράσεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμμετείχε σήμερα (27/05) ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου Νικήτας Παπαπαντελής.

Ο κ. Παπαπαντελής μίλησε στα παιδιά του δημοτικού για την έννοια του «Ευ αγωνίζεσθαι», για το πόσο σημαντικός είναι ο σεβασμός στον αθλητισμό και στην ζωή μας γενικότερα. Τα παιδιά του 7ου Δημοτικού Αλεξ/πολης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο και να λύσουν ένα πολύ έξυπνο και ενδιαφέρον σταυρόλεξο που είχε ετοιμάσει για αυτά ο κ. Παπαπαντελής. Μαζί του κατά την διάρκεια της ομιλίας ήταν και η Βασιλεία Αριστοτελίδου, Αθλήτρια Κλασσικού Αθλητισμού και Φοιτήτρια στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Αλεξανδρούπολης.

Ακούστε τι είπε ο Νικήτας Παπαπαντελής στο μικρόφωνο του radiomax.gr:

 

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Παρασκευάς Τσέλιος: «Μπορούμε φέτος το μετάλλιο με τους Εφήβους, περήφανος που είμαι παίκτης του Εθνικού»

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Φεβρουαρίου 2017 0
Στο «Παίζουμε Θράκη» με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο βολεϊμπολίστας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Παρασκευάς Τσέλιος. Ο…

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» εντάχθηκε η Πράξη «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου  “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” του Δήμου Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Ιουλίου 2019 0
Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» εντάχθηκε η Πράξη «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”…