Μάξιμος Χαρακόπουλος: Αναβαθμίστηκε το κύρος της αστυνομίας στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:11
589 0

«Η ΕΛ.ΑΣ απέδειξε ότι όταν έχει τις σωστές οδηγίες και κατευθύνσεις κάνει το έργο της στο ακέραιο», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος στη συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, παρουσία του Γραμματέα της Π.Ε, Γιώργου Στεργίου.

Επίσης, ο κ. Χαρακόπουλος χαιρέτησε την επαναδραστηριοποίηση των Τομέων με την ανάθεση της ευθύνης σε εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, καθώς, όπως είπε, «το κόμμα μπορεί να είναι ο καλύτερος αγωγός μηνυμάτων της κοινωνίας προς την κυβέρνηση», ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα τομεάρχη Ιωάννα Γκελεστάθη.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναφέρθηκε ακόμη στις «νομοθετικές πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις στα ζητήματα δημόσιας τάξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που διευκολύνουν το έργο της αστυνομίας, όπως η κατάργηση του ασύλου ανομίας στα πανεπιστήμια, αλλά και του νόμου Παρασκευόπουλου, που αποφυλάκισε χιλιάδες κακοποιούς κάθε είδους».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα του Έβρου και την άψογη στάση των σωμάτων ασφαλείας που φυλάττουν Θερμοπύλες, το κύρος τους αναβαθμίστηκε ακόμη περισσότερο. ‘Αλλωστε, η ΕΛ.ΑΣ απέδειξε ότι όταν έχει τις σωστές οδηγίες και κατευθύνσεις κάνει το έργο της στο ακέραιο».

πηγη www.parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

Η Αλεξανδρουπολίτισσα καθηγήτρια του Τέξας κ. Ρένα Μπίζιου βραβεύεται με το μεγάλο Αμερικανικό βραβείο «BiomedSA award to health»

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Αυγούστου 2020 0
Σήμερα στις 10:30 το πρωι (ωρα Αμερικης) ανακοινώθηκε ότι η Εβριτισσα (Αλεξανδρουπολιτισσα) καθηγήτρια του Πανεπιστημιου του Τέξας στο Σαν Αντόνιο…

Αιφνίδια διακοπή ενημέρωσης για τους ασθενείς με κορονοϊό στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Δεκεμβρίου 2020 0
Σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογραφικής ομάδας της ΕΡΤ Ορεστιάδας Αγαπητοί αναγνώστες και ακροατές, με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι…