Μάρτη ή Απρίλη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ στη Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:52
303 0

Κώστας Μαρκενδούδης – www.paratiritis-news.gr

Την σύμφωνη γνώμη του σώματος έλαβε η επερώτηση του επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Κώστα Κατσιμίγα

Τον προσεχή Μάρτιο ή Απρίλιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Σαμοθράκη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ όπως είχε αποφασιστεί τον περασμένο Οκτώβριο από το σώμα, κατόπιν κοινής πρότασης 22 Περιφερειακών Συμβούλων των παρατάξεων «Περιφερειακή Σύνθεση» και «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Στην τότε ειδική συνεδρίαση που είχε συγκληθεί η πρόταση για την σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Σαμοθράκη, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι το νησί κατά τον πρόσφατο αποκλεισμό του αλλά και λοιπά χρονίζοντα προβλήματα που παραμένουν άλυτα, είχε εγκριθεί κατά πλειοψηφία με οριστική ημερομηνία υλοποίησής της συνεδρίασης έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2019. Δεδομένης της επικαιρότητας του πρώτου διαστήματος της θητείας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου η υλοποίηση της συνεδρία
σης δεν κατέστη εφικτή έως και τα τέλη του 2019 με τον επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» κ. Κώστα Κατσιμίγα να επαναφέρει στην προχθεσινή συνεδρίαση το αίτημα, με καταληκτική ημερομηνία τις 10 Απριλίου του τρέχοντος έτους.

Ο κ. Κατσιμίγας ζήτησε τη εκ νέου δέσμευση του σώματος για την πραγματοποίηση της συνεδρίασης με αποκλειστικά θέματα συζήτησης τα ανοιχτά προβλήματα του νησιού, τονίζοντας επίσης την ανάγκη τήρησης των αποφάσεων που λαμβάνονται από το σώμα.

Η πρόταση του κ. Κατσιμίγα έτυχε της θερμής ανταπόκρισης τόσο από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο, όσο και των υπολοίπων επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, με το σώμα να αποφαίνεται για την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στην Σαμοθράκη είτε εντός του Μαρτίου είτε εντός του Απριλίου του 2020.

Σχετικά άρθρα

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Υποψηφίου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Μυτιληνού – Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Απριλίου 2019 0
O Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Μυτιληνός και η Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση, σας προσκαλούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης,…

“Αναστολή διασκέψεων, μέχρι να ανακληθούν, οι παράνομοι χάρτες της θαλάσσιας Τουρκίας” (Γράφουν οι Χρήστος Κηπουρός και Πασχάλης Χριστοδούλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Φεβρουαρίου 2021 0
“Αναστολή διασκέψεων, μέχρι να ανακληθούν, οι παράνομοι χάρτες της θαλάσσιας Τουρκίας” “Αυτό οφείλει να αποφασίσει μια Δημοκρατική Ε.Ε. στην τηλεδιάσκεψη…