Μέλος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου το Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου-Μεταφορέων

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:37
556 0

Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου στην Τακτική Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2019 έκανε δεκτό το αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου-Μεταφορέων Ν. Έβρου για την εγγραφή του στην δύναμη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου.

Το Σωματείο εκπροσωπεί έναν δύσκολο και πολύπαθο κλάδο, με τους περισσότερους εργαζόμενους σε αυτόν , παρόλες τις αντιξοότητες και την επικινδυνότητα του επαγγέλματος, να μην έχουν ούτε τα βασικά εργασιακά δικαιώματα (Δώρα, Επιδόματα, Άδειες ,ένσημα κλπ).

Ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους , να τους στηρίζουμε στους δύσκολους αγώνες και στις διεκδικήσεις τους.

Χαιρετίζουμε και καλωσορίζουμε το Σωματείο , ευχόμαστε στον Πρόεδρό του, Μινμπασιρίδη Πέτρο και στην υπόλοιπη Διοίκηση καλούς αγώνες με αποφασιστικότητα και πυγμή.

Για το Δ.Σ.

Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου

Ο Πρόεδρος                      Η Γεν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος                Βίτσα Κωνσταντίνα

Σχετικά άρθρα

Η ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Απριλίου 2019 0
Η ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ   Η Ορθόδοξη Εκκλησία ανάμεσα…

Παρασκευάς Πατσουρίδης: “Ημέρα μνήμης και τιμής η 21η Ιουλίου, για τους Διδυμοτειχίτες ηρωικούς καταδρομείς”

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Ιουλίου 2017 0
«Ημέρα μνήμης και τιμής η 21η Ιουλίου, για τους Διδυμοτειχίτες ηρωικούς  καταδρομείς, τον Χρήστο Χατζόπουλο από το Ελαφοχώρι και τον…