ΜέΡΑ25: Κάθε εκατοστό στο τείχος του Έβρου… αυξάνει τα κέρδη των δουλεμπόρων

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:13
132 0

Την έντονη αντίδρασή του στην επέκταση του τείχους στον Έβρο εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25, τονίζοντας ότι κάθε εκατοστό που προστίθεται στο τείχος, αυξάνει τα κέρδη των διακινητών στα παράλια.

Ειδικότερα, το ΜέΡΑ25 αναφέρει στην ανακοίνωσή του: ««Κατασκευή νέου, αναβάθμιση – επισκευή υφιστάμενου Τεχνητού Εμποδίου και συνοδών έργων κατά μήκος της οριογραμμής της Ελληνοτουρκικής Μεθορίου στην Π.Ε. Έβρου». Πίσω από την απρόσωπη αυτή τεχνοκρατική διατύπωση της σημερινής ενημέρωσης του κ. Χρυσοχοϊδη, απουσιάζει το πραγματικό διακύβευμα:

Κάθε εκατοστό που προστίθεται στο τείχος του Έβρου, αυξάνει τα κέρδη των διακινητών στα παράλια, αυξάνοντας τις βάρκες με περισσότερους ανθρώπους που πνίγονται στη θάλασσα και αναγκάζοντας τους λιμενικούς μας, κατόπιν αφόρητων άνωθεν πιέσεων της πολιτικής ηγεσίας, να προβαίνουν σε παράνομες επαναπροωθήσεις έναντι κάθε έννοιας σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου για το άσυλο και τη μετανάστευση».

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπόσχεται όσα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και 4 χρόνια!”

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Οκτωβρίου 2018 0
Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις Αναφορές που κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. κι Επίτιμος Αρχηγός της…