Της Ανθής Αγγελοπούλου – www.naftemporiki.gr

Έξαλλοι δηλώνουν οι εκπρόσωποι του Μετώπου Νοσοκομειακών Γιατρών της ΟΕΝΓΕ μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας να μπαίνουν στη χώρα μας οι ταξιδιώτες με PCR τεστ.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, με την απόφαση αυτή ουσιαστικά οι Έλληνες πρώτοι στην ΕΕ καταργούν το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.

Το σοβαρότερο όπως λένε, είναι πως δε γίνεται η παραμικρή νύξη για το ποιος εισηγήθηκε επιστημονικά το μέτρο. Και συμπληρώνουν: «Παλαιότερα είχε ανακοινωθεί ότι η Επιτροπή Επιστημόνων εισηγείται και η κυβέρνηση αποφασίζει. Στην πορεία μάθαμε ότι ο υπουργός Υγείας εισηγείται και η επιτροπή συσκέπτεται.

Μετά ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός ζητά (τη χρονική επίσπευση της τρίτης εμβολιαστικής δόσης) και η Επιτροπή απλώς συμφωνεί».

«Με την τελευταία ανακοίνωση ξέρουμε, πια, ότι Επιτροπή Επιστημόνων δεν υπάρχει» τονίζει η ανακοίνωση.

Με αυτή τη νέα απόφαση σαμποτάρει το ίδιο το υπουργείο τον εμβολιασμό και ρίχνει νερό στον μύλο των αντι-εμβολιαστών, των αρνητών της διασωλήνωσης και των εισβολέων στις ΜΕΘ.

Προηγούμενο άρθροΔώδεκα απινιδωτές σε ισάριθμα πολυσύχναστα σημεία της Αλεξανδρούπολης τοποθετεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΩς ορμητήριο για ανατροπή του Ερντογάν «βλέπουν» τουρκικά ΜΜΕ την Αλεξανδρούπολη