Μέχρι την Ιντερπόλ έφτασαν οι Τούρκοι για τους 8!

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:37
414 0

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στο alexpoli.gr, τις τελευταίες ώρες υπάρχει εξέλιξη στο θέμα των 8 στρατιωτικών με το ελικόπτερο, που έχουν συλληφθεί στην Αλεξανδρούπολη.

Ενώ όλοι περιμένουν το επίσημο αίτημα έκδοσης τους από την τουρκική πλευρά, προς την Ελλάδα…. οι Τούρκοι έκαναν μια ακόμα κίνηση που δείχνει την βιασύνη και την πίεση που ασκούν με όποιο τρόπο μπορούν.

Ζήτησαν από την Ιντερπόλ να “βγάλει” το φίδι από τη τρύπα, ζητώντας ένταλμα σύλληψης για τους 8 με την κατηγορία της κλοπής ελικοπτέρου.

Το έγγραφο αυτό έχει κοινοποιηθεί σήμερα Δευτέρα σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες στην Ελλάδα και σε ανώτατο επίπεδο, όμως το υπουργείο προστασίας του πολίτη φαίνεται να το “υποβαθμίζει” θεωρώντας ότι θα πρέπει να υπάρξει και επίσημο αίτημα έκδοσης από την Τουρκία προς την Ελλάδα με πλήρες κατηγορητήριο όπως είχε αφήσει να διαφανεί η τουρκική πλευρά μέσω των διπλωματικών διαύλων.

Η κίνηση αυτή των Τούρκων πάντως δείχνει ότι χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να πιέσουν και ότι επείγονται να “υποδεχτούν” τους 8 πίσω στην Τουρκία….

ΠΗΓΗ www.alexpoli.gr

Σχετικά άρθρα

Μητρ. Θεσσαλονίκης Ανθιμος: «Τα κόμματα δεν μιλούν για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα»

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Σεπτεμβρίου 2015 0
Γεμάτο μηνύματα ήταν και το μήνυμα του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.Ανθίμου που χοροστάτησε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος…

Δεν θα συμμετέχει σε κανένα ψηφοδέλτιο η πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρουπολης κ. Όλγα Βρετοπούλου

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Απριλίου 2019 0
Όπως ανέφερε η πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρουπολης κ. Όλγα Βρετοπούλου: Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη…