Μήνυμα ισχύος από τον Ελληνικό Στρατό: Όποτε θέλουμε περνάμε το ποτάμι απέναντι… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:19
89 0

ου Χρήστου Μαζανίτη – www.enikos.gr

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Τουρκία να κρατά σε χαμηλά επίπεδα τον βαθμό προκλητικότητας, ωστόσο οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις ασκήσεις ετοιμότητας, στέλνοντας καθημερινά ισχυρό μήνυμα αποτροπής.

Από τον ποταμό Αξιό, στην Μακεδονία, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων (ΚΕΠΜ) Αξιού, Μονάδες – Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού («33 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΥΔΩΝΙΩΝ») και της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού (34 Μ/Κ ΤΑΞ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΧΟΥ ΔΙΑΛΕΤΗ») του Στρατού Ξηράς δήλωσαν πανέτοιμες να ανταποκριθούν έναντι κάθε πρόκλησης.

Κατά την τελική φάση της άσκησης, την οποία παρακολούθησε ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός, το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε ότι διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής εκπαίδευσης και ετοιμότητας του προσωπικού.

Σχετικά άρθρα

Προκήρυξη τριών θέσεων εργασίας στο Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Ιανουαρίου 2018 0
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ανακοινώνεται ότι, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκήρυξε διαγωνισμό για την απευθείας κατάταξη τριών δύο…