Μήνυμα Κωσταράκου σε όσους φυλάνε τα σύνορα: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:05
348 0

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος με μήνυμά του δια των μέσω κοινωνικής δικτύρωσης, αναφέρεται στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και της Ακτοφυλακής που αυτές τις ώρες βρίσκονται στα σύνορα.

«Είναι τα παιδιά μας, κατάγονται από όλα τα μέρη της Ελλάδος, προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα και πρέπει να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτούς», αναφέρει ο κ. Κωσταράκος.

«Αν εμείς παραμένουμε ελεύθεροι να εργαζόμαστε, να αναπαυόμαστε, να ερωτευόμαστε, να διασκεδάζουμε ή να τσακωνόμαστε, το οφείλουμε σ αυτούς που θυσιάζουν το χρόνο τους και τη δραστηριότητα τους και αν απαιτηθεί θα δώσουν τη ζωή τους», προσθέτει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.


Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης που έκανε ο Μιχαήλ Κωσταράκος:

«Συγχαρητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις , την Ελληνική Αστυνομία και την Ελληνική Ακτοφυλακή που φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας και μας προστατεύουν όλους, είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν με τις πολιτικές που εφαρμόζονται.

Είναι και μόνιμοι και επαγγελματίες και κληρωτοί. Είναι τα παιδιά μας, κατάγονται από όλα τα μέρη της Ελλάδος, προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα και πρέπει να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτούς, να τους στηρίζουμε και να τους υποστηρίζουμε πάντα, ηθικά και υλικά, με μέσα και δυνατότητες, γιατί είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον τους και στη πατρίδα.

Κι αν εμείς παραμένουμε ελεύθεροι να εργαζόμαστε, να αναπαυόμαστε, να ερωτευόμαστε, να διασκεδάζουμε ή να τσακωνόμαστε, το οφείλουμε σ αυτούς που θυσιάζουν το χρόνο τους και τη δραστηριότητα τους και αν απαιτηθεί θα δώσουν τη ζωή τους, για να συνεχίζουμε εμείς να ζούμε και να δραστηριοποιούμαστε ελεύθεροι και απερίσπαστοι.

Σας ευχαριστούμε!!!»

Σχετικά άρθρα

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ενόψει χειμώνα

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Νοεμβρίου 2019 0
Με κύριο στόχο τον καλύτερο συντονισμό των αρμόδιων αρχών, φορέων και εθελοντικών οργανώσεων για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων…

Open Day από το ΕΚΕΤΑ στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Οκτωβρίου 2020 0
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση (Open Day) που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη…