Μαζική συνέλευση των εργαζομένων στον σταθμό συμπίεσης του αγωγού ΤΑΠ στον Πέπλο

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:41
463 0

Έπειτα από κάλεσμα του σωματείου οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί  μαζική γενική συνέλευση των εργαζομένων στον σταθμό συμπίεσης του αγωγού ΤΑΠ στο εργοτάξιο στον Πέπλο.

Είχαν προηγηθεί συνελεύσεις του σωματείου σε Φέρες, Τυχερό κ Αλεξανδρούπολη, περιοχές στις οποίες διαμένουν οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο. Σε αυτές τις συνελεύσεις είχε αποφασιστεί η συμμετοχή του σωματείου στην πανοικοδομικη απεργία στις 14/11, είχε γίνει συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο και είχε συζητηθεί ένα προσχέδιο εργοστασιακής σύμβασης.

Στη σημερινή μαζική γσ εγκρίθηκε το σχέδιο της σύμβασης που θα κοινοποιηθεί στην εργοδοσία το επόμενο διάστημα κ φάνηκε η αποφασιστηκοτητα των εργαζομένων να δοθεί αυτός ο αγώνας. Με την ανακοίνωση της έγκρισης  του σχεδίου της σύμβασης από τον πρόεδρο του σωματείου οι εργαζόμενοι αυθόρμητα προχώρησαν σε ένα δυνατό κ παρατεταμένο χειροκρότημα κ ανανέωσαν το ραντεβού τους το πρωί της Τετάρτης 14/11στην περιφρούρηση της απεργίας τους.

Σχετικά άρθρα

Η «Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς» εορτάστηκε στην Αλεξανδρούπολη , με εκδήλωση του ΕΚΑΒ

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Οκτωβρίου 2015 0
Εκδήλωση με στόχο την προσέγγιση, την ευαισθητοποίηση μέσω της πληροφόρησης αλλά και στην εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με την εξέχουσα…