Μα τι άνθρωποι; Μετακόμισαν και παράτησαν τον σκύλο τους στην εξώπορτα να τους περιμένει

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:46
380 0

O μικρός Μαξ περιμένει με τις ώρες να του ανοίξουν οι ιδιοκτήτες του όμως εκείνοι τον εγκατέλειψαν

Σε μια ανάλγητη πράξη που δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει, προχώρησε ένα ζευγάρι από την Αιδηψό, εγκαταλείποντας τον σκύλο τους έξω από το σπίτι, μόλις αποφάσισαν να αλλάξουν διαμέρισμα.

Τον σκυλάκο για καλή του τύχη εντόπισαν φιλόζωοι εθελοντές, να περιμένει υπομονετικά έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας και μόλις κάποιος του ανοίξει, τρέχει και κάθεται στην πόρτα του σπιτιού όπου έμεναν οι ιδιοκτήτες τους, περιμένοντας να του ανοίξουν.

258841551 423261692699054 4193769990293490202 n

Η Αικατερίνα Τραμπάζαλη με δημόσια ανάρτηση έκανε γνωστό το περιστατικό και κάνει έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι το οποίο θα προσφέρει την αγάπη και την ζεστασιά που στερήθηκε ο ενός έτους Μαξ. Η ίδια σε νέα ανάρτησή της, διευκρινίζει ότι δεν είναι φιλικός με τα άλλα ζώα, και ότι όποιος δηλώσει ενδιαφέρον να τον υιοθετήσει θα πρέπει να είναι σίγουρος για την απόφασή του, προκειμένου ο άτυχος σκυλάκος να μην βρεθεί ξανά στον δρόμο.

«Ένα ζευγάρι από την Αιδηψό Ευβοίας είπαν να αλλάξουν διαμέρισμα που άφησαν πίσω τους ένα μέλος της οικογένειας τους! Αυτή η ψυχούλα περιμένει στην εξώπορτα της πολυκατοικίας και μόλις του ανοίγουν παει και κάθεται στην πόρτα του σπιτιού που τόσο καιρό θεωρούσε δικό του.

Πλέον ζει στο πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας του πρώην σπιτιού του. Το όνομα του είναι Μαξ και είναι περίπου ενός έτους. Το κομμάτι της καταγγελίας θα το αναλάβει η φιλοζωική.

Με τι καρδιά εγκαταλείπεις μια ψυχή που δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο, παρά μόνο να βιώσει την εγκατάλειψη???!! Ψάχνεται φιλοξενία, ακοή καλύτερα, υιοθεσία!!!!» έγραψε η κα. Αικατερίνα Τραμπάζαλη, με την οποία μπορεί να επικοινωνήσει όποιος θέλει να υιοθετήσει τον μικρό Μαξ.

ΠΗΓΗ www.newsbreak.gr

Σχετικά άρθρα

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ – ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Αυγούστου 2018 0
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ Όταν ο μελετητής…

Δερμεντζόπουλος σε Χρυσοχοίδη-Χαρδαλιά: «Άνοιγμα των Συνοριακών Σταθμών Ορμενίου και Νυμφαίας για την επιστροφή στην Ελλάδα των φοιτητών που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας»

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Δεκεμβρίου 2020 0
Επιστολή στον  Υπουργό   Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και  τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά,…