Μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά «ΦΟΙΝΙΚΑΚΙ 2016» στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:54
645 0

Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρουπολη στα πλαίσια του 1ου Τουρνουά κοριτσιών Δημοτικού  το «ΦΟΙΝΙΚΑΚΙ 2016»που διοργάνωσε ο σύλλογος Φοίνικας Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα της Ε.ΠΕ.Σ. Θράκης -Αν. Μακεδονίας , τις ομάδες ΝΙΚΗ Αλεξανδρούπολης – ΕΒΡΟΣ Σουφλίου και Α.Ο. Νέας Βύσσας .

Ογδόντα παιδιά ,ένα πραγματικό μελίσσι κοριτσιών, κατέκλεισε το Κλειστό Γυμναστήριο Μιχ. Παρασκευόπουλος .

Τρεις ώρες γεμάτες παιχνίδι – αγώνες και διασκέδαση με πολλά παιχνίδια που θα ζήλευαν ακόμη και τα μεγαλύτερα παιδιά , αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών όλων των συλλόγων .

Ως μία επιβράβευση όλων των παιδιών για την προσπάθειά τους διανεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις μετάλλια , σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν απονεμήθηκε Αναμνηστικό Δίπλωμα και τέλος στους εκπροσώπους των συλλόγων Κύπελλα και λάβαρα.

Ο σύλλογος Φοίνικας Αλεξανδρούπολης ως διοργανωτής ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά τα παιδιά και τους συνοδούς τους που ταξίδεψαν από μακριά ώστε να δώσουν το παρόν  σε αυτούς τους αγώνες , την ΝΙΚΗ Αλεξ/πολης για την συμμετοχή της η οποία δίνει πάντα το παρόν σε ανάλογες διοργανώσεις, την Ε.ΠΕ.Σ. Θράκης – Αν.Μακεδονίας για την υποστήριξη, τον Δήμο Αλεξ/πολης και τον Κο ΒΑΤΑΜΙΔΗ Ίωάννη για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου και τέλος όλους τους εθελοντές μας που βοήθησαν ώστε κατά κοινή ομολογία να διεξαχθεί ένα άρτιο οργανωτικά τουρνουά.

Ο σύλλογος Φοίνικας Αλεξανδρούπολης τους ευχαριστεί όλους πολύ κα πιστεύει  ότι πολύ σύντομα θα ετοιμάσει και άλλες ανάλογες διοργανώσεις…

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Βαταμίδης – Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: “Η Αλεξανδρούπολη θέλουμε να γίνει ναυαρχίδα γιατί διαθέτει το αρτιότερο και πιο οργανωμένο κολυμβητήριο στην Ελλάδα”

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Μαρτίου 2018 0
Ακούστε τον κ. Γιάννη Βαταμίδη – Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου – παίκτη πόλο σε…