Μεγάλη προσοχή! Oι βροχοπτώσεις στη Θράκη θα είναι ισχυρές

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:08
696 0
Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνος Ζάρας – Διαχειριστή της ομάδας Καιρικά Νέα Θράκης

Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά η κατάσταση για την επερχόμενη μεγάλη κακοκαιρία Παρασκευής – Σαββάτου στη Θράκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής από όλα τα κύρια αλλά και τα δευτερεύοντα προγνωστικά μοντέλα (βλ. εικόνες) επισημαίνονται τα κάτωθι:

α) Το χαμηλό θα διέλθει όπως φαίνεται από το Βόρειο Αιγαίο και ως εκ τούτου η Ανατ. Μακεδονία και η Θράκη θα είναι από τις περιοχές που θα πληγούν περισσότερο από τα καιρικά φαινόμενα.

β) Οι βροχοπτώσεις στη Θράκη θα είναι ισχυρές και με διάρκεια περίπου 48 ωρών αρχής γενομένης από τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή.

Κατόπιν των ανωτέρω εφίσταται η προσοχή πολιτών και αρμόδιων φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης – πυροσβεστικής – πολιτικής προστασίας, ώστε να υπάρχει ετοιμότητα σε περιπτώσεις πλημμυρικών φαινομένων, υπερχείλισης χειμάρρων κλπ.

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο

Σχετικά άρθρα

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Δημητρίου εκ Μιστίου Καππαδοκίας, στην Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Φεβρουαρίου 2020 0
Το πρωί της Κυριακής 9 Φεβρουάριου 2020 τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία προεξήρχοντος του Σεβασμιωτάτου…

ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Σεπτεμβρίου 2015 0
Οποιοδήποτε ονομασία κι αν δώσουμε στους πρωταγωνιστές του δράματος (λαθρομετανάστες, οικονομικοί μετανάστες, παράνομοι μετανάστες, απλά μετανάστες, πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο ή…