Μενέλαος Μαλτέζος: «Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, περίμενε η φωτιά να έρθει και στο δικό σου»

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:33
49 0

«Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, περίμενε η φωτιά να έρθει και στο δικό σου»

Είναι άδικο και πολιτικά καταδικαστέο το πρόστιμο των 3 χιλιάδων ευρώ που επέβαλε η αστυνομία στον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου Έβρου για την συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε απο τον σύλλογο και τους κατοίκους την Παρασκευή 20 Νοέμβρη, εφαρμόζοντας αντιδραστικές διατάξεις.
Η συμβολική διαμαρτυρία του Συλλόγου έγινε μπροστά από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια, από μέλη του συλλόγου, Δημοτικών συμβούλων της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών «Είναι στο Χέρι» και κατοίκων αντιδρώντας στην απόφαση κλεισίματος του υποκαταστήματος και την πολιτική ερημοποίησης της περιοχής ενώ οι συμμετέχοντες τήρησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας (αποστάσεις, μάσκες κλπ.)
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετά το λουκέτο του εργοστασίου ζάχαρης, έχει επιτρέψει την αποψίλωση ζωτικών υπηρεσιών για την περιοχή του Τριγώνου, όπως με το πρόσφατο κλείσιμο του ΑΤΜ του Πενταλόφου, την υποβάθμιση του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ και με το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια.

Η δίωξη είναι πολιτική άδικη και καταδικαστέα και σκοπό έχει να τρομοκρατήσει κάθε πολίτη που ασκεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεςθαι υπερασπιζόμενος τα δικαιώματά η διεκδικώντας τα αιτήματα του.

Σχετικά άρθρα

Η «Πηνελόπη» άσπρισε τον Πέπλο!

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Νοεμβρίου 2018 0
Η κακοκαιρία με την ονομασία «Πηνελόπη», όπως «βαπτίστηκε» από τους Μετεωρολόγους άσπρισε τον Πέπλο! (φωτογραφίες Νίκος Τσοτανίδης)  

ΕΓΚΏΜΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΆΡΤΥΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΚΡΆΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΈΩ ΘΕΟΎ ΠΙΣΤΟΎ ΒΑΣΙΛΈΩΣ ΡΩΜΗΏΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΙΑ΄ΠΑΛΑΙΟΛΌΓΟΥ (+29 ΜΑΪ́ΟΥ 1453) (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Μαΐου 2018 0
ΕΓΚΏΜΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΆΡΤΥΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΚΡΆΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΈΩ ΘΕΟΎ ΠΙΣΤΟΎ ΒΑΣΙΛΈΩΣ ΡΩΜΗΏΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΙΑ΄ ΠΑΛΑΙΟΛΌΓΟΥ (+29 ΜΑΪ́ΟΥ 1453) «Το δε την Πόλιν σοι…

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ»

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Νοεμβρίου 2019 0
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Όλοι στην κινητοποίηση- διαμαρτυρία ενάντια στην παρουσία του αμερικανικού στρατού στην πόλη μας, την Παρασκευή 8/11…