Μενέλαος Μαλτέζος: «Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, περίμενε η φωτιά να έρθει και στο δικό σου»

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:33
80 0

«Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, περίμενε η φωτιά να έρθει και στο δικό σου»

Είναι άδικο και πολιτικά καταδικαστέο το πρόστιμο των 3 χιλιάδων ευρώ που επέβαλε η αστυνομία στον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου Έβρου για την συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε απο τον σύλλογο και τους κατοίκους την Παρασκευή 20 Νοέμβρη, εφαρμόζοντας αντιδραστικές διατάξεις.
Η συμβολική διαμαρτυρία του Συλλόγου έγινε μπροστά από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια, από μέλη του συλλόγου, Δημοτικών συμβούλων της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών «Είναι στο Χέρι» και κατοίκων αντιδρώντας στην απόφαση κλεισίματος του υποκαταστήματος και την πολιτική ερημοποίησης της περιοχής ενώ οι συμμετέχοντες τήρησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας (αποστάσεις, μάσκες κλπ.)
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετά το λουκέτο του εργοστασίου ζάχαρης, έχει επιτρέψει την αποψίλωση ζωτικών υπηρεσιών για την περιοχή του Τριγώνου, όπως με το πρόσφατο κλείσιμο του ΑΤΜ του Πενταλόφου, την υποβάθμιση του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ και με το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια.

Η δίωξη είναι πολιτική άδικη και καταδικαστέα και σκοπό έχει να τρομοκρατήσει κάθε πολίτη που ασκεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεςθαι υπερασπιζόμενος τα δικαιώματά η διεκδικώντας τα αιτήματα του.

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: H ΕΡΤ είναι συνεπής όταν εισπράττει αλλά όχι όταν εκπέμπει? Ερώτηση για το ελλιπές τηλεοπτικό σήμα στην περιοχή Διδ/χου.

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Μαρτίου 2019 0
ΘΕΜΑ: Γραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κατέθεσε ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης, σχετικά…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Οι ιδανικές κατά …Πολάκη συνθήκες εργασίας στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου επιτυγχάνονται χάρη στην ταλαιπωρία του νοσηλευτικού προσωπικού των Κ.Υ. του Νομού”

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Ιουλίου 2018 0
Γραπτή Ερώτηση, προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου Ν.Δ. κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, αναφορικά με…