Μετά τις πυρκαγιές… έρχονται οι πλημμύρες ;

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:52 πμ
542 0

Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς μετά την έκτακτη σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας : 

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στις δασικές περιοχές Λευκίμης και Κοίλων Έβρου, που προκλήθηκαν από πτώση κεραυνών.

Στην έκτακτη σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, έγινε επαναξιολόγηση των μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας που έχουν άμεση και καθοριστική προτεραιότητα στην αντιμετώπιση κινδύνων από εκδήλωση δασικών πυρκαγιών στον Έβρο.

Ταυτόχρονα η προσοχή μας εστιάζεται και στον ποταμό Άρδα, καθώς οι Βουλγαρικές αρχές μας ειδοποίησαν πως τις επόμενες ημέρες, λόγω των πολλών βροχοπτώσεων, από το φράγμα του Ιβαήλοβγκραντ θα αποδεσμευτούν ποσότητες νερών που θα ξεπερνούν τα 300 κυβ. μ. το δευτερόλεπτο.

Σχετικά άρθρα

Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης από τους καθηγητές του Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Απριλίου 2017 0
3ωρη στάση εργασίας  πραγματοποίησαν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 οι εκπαιδευτικοί στο νομό Έβρου και συγκέντρωση στο Δημαρχείο της Αλεξανδρουπολης Όπως ανέφεραν:…

Χρήστος Μέτιος: ” Εκτός του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Αναγέννησης στις επόμενες περιφερειακές εκλογές ο Μιχάλης Αμοιρίδης”

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Αυγούστου 2017 0
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Μέτιου: Από την επόμενη κιόλας μέρα της παραίτησής…