Μετεγκατάσταση στο Νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο

Δημοσιεύτηκε στις: at 29 Ιουνίου 2021
89 0

Η Ιερά Μητρόπολη Ἀλεξανδρουπόλεως είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατόπιν της από 26 Ιουνίου 2021 κοινής συνεδριάσεως των Δ.Σ. του Ιωακειμείου Γηροκομείου και του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ», αποφασίστηκε η μετεγκατάσταση των Τροφίμων του Ιωακειμείου Γηροκομείου από τις παλαιές κτιριακές υποδομές επὶ της οδού Βελισσαρίου πλησίον του Ιερού  Ναού Αγίων Αναργύρων στὶς νέες εγκαταστάσεις στο 9ο χλμ. της επαρχιακής οδού Αλεξανδρούπολης-Μάκρης.

Ως ημερομήνια της μετεγκαταστάσεως ορίστηκε η 2α Ιουλίου 2021. Η Ιερά Μητρόπολη, αφού ενημέρωσε ήδη τους συγγενείς και οικείους των Τροφίμων του Γηροκομείου, θεωρεί χρέος της να ενημερώσει και την τοπική μας κοινωνία, καθώς πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για την πόλη μας και την Μητρόπολή μας, που μετά από άοκνες και αγωνιώδεις προσπάθειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου γίνεται επιτέλους πραγματικότητα, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο της ευρύτερης περιοχής της Θράκη μας μιας ξεχωριστής σπουδαιότητας φιλανθρωπική και κοινωνική δράση.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά άρθρα

Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων αγροτών για το θέμα των δασικών χαρτών από τους Υπουργούς Κ. Χατζηδάκη και Μ. Βορίδη

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαρτίου 2020 0
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων αγροτών οι οποίοι αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα ιδιοκτησίας εξαιτίας των δασικών χαρτών βάζουν οι Υπουργοί Περιβάλλοντος και…