ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΘΕΜΑ: Επίσκεψη Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Συρίγο Άγγελο στο Διδυμότειχο.

Ενημερωθήκαμε για την επίσκεψη του Υφυπουργού κ. Συρίγου Άγγελου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διδυμότειχο στις 18/05/2021 και ημέρα Τρίτη.

Η επίσκεψη αυτή είναι συνέχεια της προηγούμενης επίσκεψης του Υφυπουργού στην οποία είχε δεσμευτεί ότι για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, θα βρίσκεται στο Μηχανογραφικό η Νοσηλευτική Διδυμοτείχου και θα συμπεριληφθεί στο Μηχανογραφικό το Τμήμα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο.

Αυτό που έχουμε ως εξέλιξη μέχρι σήμερα ότι συμπεριλήφθη η Νοσηλευτική Διδυμοτείχου στο Μηχανολογικό, αλλά όχι η Σχολή Ψυχολογίας, πάντα σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση που έχουμε από το υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων. Διότι δεν έχουμε την πληροφόρηση που θα έπρεπε από την Δημοτική Αρχή και δεν θέλουμε να προτρέχουμε, ελπίζουμε ότι όλα βαίνουν προς την θετική κατεύθυνση. Ειδάλλως θα είχαμε μια προτροπή από τον Δήμο σύσσωμοι να διαμαρτυρηθούμε εντόνως με όποιον πρόσφορο τρόπο, καθόσον είναι μείζον ζήτημα για τον τόπο μας.

Αναμένουμε να ενημερωθούμε άμεσα για οποιαδήποτε συμφωνία έχει παρθεί, από την πρώτη συνάντηση με τον υφυπουργό και έπειτα, για να ενημερωθούν τα  σωματεία, οι φορείς και οι κοινωνικοί σύλλογοι που εκπροσωπούμε και για όποιες ειλημμένες αποφάσεις υπάρχουν.

Υ.Γ. Ελπίζουμε ο υφυπουργό να λάβει σοβαρά υπόψη του τον συμβολισμό όπως απεικονίζεται στην πλακέτα που του αποδώσαμε στην συνάντηση μας και να μην γκρεμίσει τα δυο Προπύργια του Κάστρου μας, την Νοσηλευτική και το Νοσοκομείο.

 

Εκ της Συντονιστικής Επιτροπής.

 

ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πρόεδρος Ένωσης εθελοντών αιμοδοτών Ν. Έβρου

ΜΠΟΥΤΖΙΚΑ ΕΥΘΥΜΙΑ

Πρόεδρος Σωματείου εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Εκπρόσωπος Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου Θεοδώρα Καντακουζηνή

ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Πρόεδρος Συλλόγου Αγροτών Διδυμοτείχου και Περιφερείας

ΚΑΡΑΜΠΟΥΝΑΡΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Εκπρόσωπος Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Διδυμοτείχου και περιφερείας

ΚΑΡΑΦΕΙΖΗ ΕΥΗ

Πρόεδρος Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Διδυμοτείχου

ΜΙΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

Εκπρόσωπος Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θυρέας

Προηγούμενο άρθροΔημοσχάκης προς Στουρνάρα: “Τα Εθνικά χαρακτηριστικά του Έβρου επιτάσσουν την επανεξέταση της ενδεχόμενης πάσης λειτουργίας της Τράπεζας της Ελλάδος στην Αλεξανδρούπολη”
Επόμενο άρθροΚΚΕ ΑΜ-Θ: “Η κατασκευή νέων διοδίων στην Εγνατία ενισχύει το δίκτυο χαρατσώματος του λαού”