Με δυο ομιλίες συμμετείχε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στην 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης»

Δημοσιεύτηκε στις: at 28 Νοεμβρίου 2016
440 0

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης μέσω της Αντιδημαρχίας Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, συμμετείχε με (2) ομιλίες-παρουσιάσεις σε ημερίδα με θέμα: ”Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Αειφορία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”, στα πλαίσια της 24ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης», στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Α.Μ.Θ. ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

Η ομιλία που πραγματοποιησε ο Αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κ. Γιάννης Φαλέκας ήταν για την «Υλοποίηση έργων σε κτήρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης μέσω Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» ενώ για την «Αξιοποίηση γεωθερμικού πεδίου χαμηλής ενθαλπίας από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης» μίλησε ο Δρ. Πασχάλης Δαλαμπάκης, Γεωλόγος – Γεωθερμικός.

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στυλιανό Πέτσα

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιουνίου 2021 0
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης, κ. Στυλιανό Πέτσα είχε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών…

Κωστής Σιμιτσής: «Με σχέδιο και σκληρή δουλειά ανεβαίνει η Περιφέρεια ψηλά. Οι βραβεύσεις των κρασιών μας, δείχνουν και το δρόμο και τη δυναμική»

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Απριλίου 2019 0
Οι νέες βραβεύσεις του Κτήματος Βιβλία Χώρα ανεβάζουν ψηλά το Παγγαίο και μαζί ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.…