Με επιτυχία διεξήχθη ο Αγώνας Scramble για μηχανές Moto cross , στη πίστα του Απαλού Αλεξανδρούπολης – ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ MAXIMUM FM 93,6

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:49
1623 0

Το πρωί της Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην παράλια Απαλού, στο μη νόμιμο χώρο του μηχανοκινητου αθλητισμού της ΛΕΜΕ Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Έβρου Αλεξανδρούπολης (ΛΕΜΕ)  ο αγώνας SCRAMBLE Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε..  απο τις στις 11:30 π.μ. έως τις 16:00 μμ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Η ΛΕΜΕ από το 1984 (και από το 2004 σαν Αθλητικό Σωματείο ενταγμένο στην Γ.Γ.Α.) συμμετέχει και πραγματοποιεί όλους τους αγώνες της Ομοσπονδίας μας με μεγάλη επιτυχία.

Συμβάλει στην προβολή και ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον τόπο μας εδώ και 40 χρόνια μέσο του οποίου προβάλετε η πόλη μας αλλά και όλος ο Νόμος φέρνοντας “Αθλητικό” τουρισμό και από τα Βαλκάνια (θα τρέξουν εκτός βαθμολογίας πολλοί αγωνιζόμενοι από Βουλγαρία , Τουρκία κλπ) όπως και την υπόδειξη στους νέους του πως πρέπει να χρησιμοποιούν σωστά την μοτοσυκλετιστική ενδυμασία (κράνος , στολή κλπ) όταν οδηγείς μέσα στην ασφάλεια μιας πίστας MOTOCROSS και όχι μέσα στους δημόσιους δρόμους (οδηγική παιδεία).

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο MAXIMUM FM 93,6

Σχετικά άρθρα