Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» της Μαργαρίτας Ασπασίας Θεοδωράκη , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 6 Οκτωβρίου 2021
1993 0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθηκε το απόγευμα της Τρίτης 6 Οκτώβριου 2021 η παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Ασπασίας Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» στην Αλεξανδρούπολη.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε το δημοσιογράφος Γιαννης Αρμουτίδης με την συνεργασία του βιβλιοπωλείου Δημητριάδη.

Για την συγγραφέα και το βιβλίο μίλησαν: ο κ. Θανάσης Καραφύλλης-Πρόεδρος του παιδαγωγικού τμήματος του  Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκη , η κ. Πηνελόπη Καμπάκη- Βουγιουκλή-Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκη , ο Δημήτρης Κολιός-Δημοσιογράφος , Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρουπολης και η κ. Ζωή Κοσμίδου-Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Απόσπασμα του βιβλίου διάβασε ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης η παρουσία της Μαίρης Χρονοπούλου!

Σχετικά άρθρα

Παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του Γιάννη Ζαμπούκη και της παράταξης “Δήμος για Όλους – Πρώτα ΕΣΥ”

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Μαΐου 2019 0
Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης “Δήμος για όλους – Πρώτα ΕΣΥ” με…