Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23/9/18 το 2ο Διεθνές τουρνουά βόλεϊ Γυναικών που διοργάνωσε στην Αλεξανδρούπολη η ομάδα μας, ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, με τη στήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του  Επιμελητηρίου Έβρου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν ο Άρης Θεσσαλονίκης, η Καβάλα και η Λέφσκυ Σόφιας, ομάδες πολύ ισχυρές και με μεγάλη ιστορία στο βόλεϊ. Το γεγονός αυτό  ανέβασε πολύ ψηλά το ποιοτικό επίπεδο του τουρνουά και κατέστησε πολύ ελκυστικό το θέαμα των αγώνων. Για την ιστορία, το κύπελλο κατέκτησε η ομάδα του Άρη σε ένα πολύ δυνατό τελικό με την Λέφσκυ.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Μια υπέροχη πρωτοβουλία που προωθεί το γυναικείο βόλεϊ της πόλης μας αλλά και όλης της περιοχής και συμβαλλει στην πολιτιστική και αθλητική ανάπτυξη του τόπου. Οι συμμετέχουσες ομάδες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για το επίπεδο των αγώνων και της φιλοξενίας και από την πανέμορφη πόλη μας.

Κάνουμε αυτό το τουρνουά θεσμό και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή και άλλων ομάδων εγχώριων και γειτονικών κρατών.

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά όλους όσους μας στήριξαν και δίνουμε το ραντεβού μας στις 21/22-09-2019 όπου έχουμε ήδη προγραμματίσει το 3ο Διεθνές τουρνουά βόλεϊ γυναικών ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗΣ.

Προηγούμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Ο Έβρος γεννάει ήρωες τη θυσία των οποίων δεν πρέπει να ξεχνούμε! Οι καταδρομείς Χρήστος Χατζόπουλος & Χριστόδουλος Δοϊτσίδης πρέπει να ‘επιστρέψουν΄ στην αγκαλιά του Ε.Σ. με την ονοματοδοσία στρατιωτικού σχηματισμού της 16ης Μ.Μ.Π Διδυμοτείχου!”
Επόμενο άρθροΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: “Όχι στο ξεπούλημα της παραλίας Μαΐστρου-Απαλού και του γεωθερμικού πεδίου”