Ολοκληρώθηκε η τελική επιλογή των 48 διοικητικών υπαλλήλων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων που προσλαμβάνονται με 2ετή σύμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, η ανάληψη υπηρεσίας των οποίων θα γίνει εντός 15μέρου. Οι υπάλληλοι αυτοί προστίθενται στους 67 που υπηρετούν σήμερα, δηλαδή θα έχουμε για πρώτη φορά αύξηση διοικητικού προσωπικού κατά 72%.

Αν σε αυτούς προσθέσουμε και 12 υπαλλήλους που εργάζονται μέσω ΟΑΕΔ, των οποίων χθες υπεγράφη η παράταση της σύμβασής τους για 1 ακόμη χρόνο, καθώς και 3 υπαλλήλων που εργάζονται με Δ.Π.Υ. για πρώτη φορά καλύπτουμε και τις 128 οργανικές θέσεις που προέβλεπε ο οργανισμός του νοσοκομείου πριν τις μνημονιακές περικοπές 2010-2014.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τόσο ο νόμος για την πρόσληψη διοικητικών υπαλλήλων με Δ.Π.Υ., όσο και ο νόμος για την πρόσληψη επικουρικών διοικητικών υπαλλήλων ήταν αποτέλεσμα των αιτημάτων – αγώνων του Π.Γ.Ν.Α. (διοίκησης και εργαζομένων) προς το Υπουργείο.

Με τις προσλήψεις αυτές και την ολοένα κι πληρέστερη ηλεκτρονική διεκπεραίωση των διοικητικών διαδικασιών, αναμένεται σημαντική βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ

Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τη συμμετοχή θεσμικών φορέων από τον Έβρο
Επόμενο άρθροΜετά την Συμφωνία των Πρεσπών… ο Α. Τσίπρας πάει στην Τουρκία (5-7 Φεβρουαρίου)