Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλούν οι τευτλοπαραγωγοί την ΕΒΖ

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:37
433 0

Προσφυγή στη δικαιοσύνη θα κάνουν οι τευτλοπαραγωγοί για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα, εάν η ΕΒΖ δεν εξοφλήσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου το 1 εκατ. ευρώ, που είναι σε εκκρεμότητα από την καμπάνια του 2015 και έως τις 30 Δεκεμβρίου την προκαταβολή (τουλάχιστον 70%) από τα 13 εκατ. ευρώ της φετινής καμπάνιας.

Η ομόφωνη απόφαση λήφθηκε σε κλίμα έντασης από περίπου 100 παραγωγούς, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΒΖ στη Θεσσαλονίκη, από όλα τα κέντρα παραγωγής τεύτλων της χώρας και αφού προηγουμένως επιβεβαιώθηκε πως η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα με τη διοίκηση της ζαχαροβιομηχανίας, τελικά δεν θα γίνει.

Η εξήγηση που δόθηκε, έπειτα από τηλεφωνικές επικοινωνίες, από τους διοικούντες της ΕΒΖ για το γεγονός ότι δεν ήταν κανείς τους σήμερα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ώστε να περιμένει την αντιπροσωπεία των αγροτών, ήταν ότι δεν είχε προηγηθεί καμία συνεννόηση, προκειμένου να κλειστεί το ραντεβού.

www.enikonomia.gr

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια ΑΜΘ , ο Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Οκτωβρίου 2018 0
ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης,…