Με την Αρχηγό της Europol, συναντήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, ο Αναστάσιος Δημοσχάκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:00
516 0

Σύντομη συνάντηση στην Πρωτεύουσα του Έβρου με την Αρχηγό της Europol, Catherine De Bolle, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συζήτησαν θέματα που αφορούσαν τον αναβαθμισμένο και διευρυμένο ρόλο της Europol στο μεταναστευτικό – προσφυγικό, ενώ έγινε αναφορά για την ανάπτυξη μιας ευρύτερης συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ σε ζητήματα διασυνοριακού εγκλήματος.

Ο Βουλευτής υπογράμμισε τη διαχρονική ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει η περιοχή και την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλουν τα στελέχη της Αστυνομίας για τη φύλαξη – προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Επίσης, κάλεσε την Βελγίδα παράγοντα να υιοθετήσει την ΕΛ.ΑΣ σε όλα, ώστε οι γείτονες μας να κατανοήσουν το δόγμα της ενιαίας δράσης των Κρατών -Μελών της Ε.Ε σε θέματα ασφάλειας και προστασίας των Ελληνικών Συνόρων που είναι κι Ευρωπαϊκά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι γι΄ όλα αυτά τα θέματα είχε γίνει ευρεία συζήτηση κατά την παρουσία του Βουλευτού στις Βρυξέλλες τον περασμένο Μάρτιο, στο πλαίσιο της επίσκεψης αντιπροσωπείας της ελληνικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Βελγίου στη βελγική πρωτεύουσα, και τις συναντήσεις που είχε με θεσμικούς παράγοντες του Βελγικού Κοινοβουλίου και της Γερουσίας!

Σχετικά άρθρα

Επιστολή της SAOS FERRIES, προς τους τοπικούς φορείς, με παροχές και προτάσεις, για την γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Νοεμβρίου 2019 0
Προς Το Δήμαρχο Σαμοθράκης, κο Νικόλαο Γαλατούμο Τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κο Φώτη Φωτεινό Τον Πρόεδρο Δημοτικής παράταξης, κο Αθανάσιο…