Με την διοίκηση του ΚΤΕΛ Έβρου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 16:31
929 0

ία από τις πλέον Υγιείς επιχειρήσεις του Έβρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Το ΚΤΕΛ Έβρου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σταμάτης Ντούμπας και μέλη της διοίκησης, ενημέρωσαν τον Γιάννη Ζαμπούκη για το επιχειρησιακό αλλά και το κοινωνικό έργο που επιτελεί το ΚΤΕΛ Έβρου, αλλά και για την πολυσυζητημένη μεταστέγαση που ταλαιπωρεί για πολλά χρόνια τους μετόχους και τους εργαζόμενους.

Η μεταστέγαση θα δώσει νέα φτερά στην επιχείρηση με την βελτίωση της οργανωτικής της δομής. Ταυτόχρονα θα προσφέρει σημαντική κυκλοφοριακή ανακούφιση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία των τοπικών κοινωνιών και στην καθημερινή ζωή των πολιτών.

Όλοι τόνισαν την ανάγκη για στενή συνεργασία του ΚΤΕΛ Έβρου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεσμεύτηκαν να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και αλληλοϋποστήριξης.

Σχετικά άρθρα

Παύλος Α. Μιχαηλίδης: “Να γίνει δεκτή η εισήγηση του γνωμοδοτικού οργάνου για αλλαγή θέσης του νέου γλυπτού”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιανουαρίου 2018 0
Να γίνει δεκτή η εισήγηση του γνωμοδοτικού οργάνου για αλλαγή θέσης του νέου γλυπτού Η τοποθέτηση του μοντέρνου γλυπτού (έργο…