Με την προμήθεια του νέου συστήματος 61 ημιυπόγειων κάδων η εικόνα του κέντρου της Αλεξανδρούπολης αλλάζει ριζικά!

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:55
1034 0

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας του νέου συστήματος ημιυπόγειων κάδων συλλογής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Πρόκειται για την προμήθεια 61 ημιυπόγειων κάδων (33 ημιυπόγειοι κάδοι σύμμεικτων απορριμμάτων και 28 για ανακυκλώσιμα) που θα τοποθετηθούν επί των οδών Λ. Δημοκρατίας, Λ. Β. Αλεξάνδρου, Βενιζέλου, Παλαιολόγου και επί των οδών 14η Μαΐου και Ι. Καβύρη μέχρι και το ύψος της Παλαιολόγου.

Το σύστημα εξουδετέρωσης οσμών καθώς και η πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα των κάδων αυτών που αντιστοιχεί στη χωρητικότητα 3,5 συμβατικών κάδων πρόκειται να αλλάξει την εικόνα του κέντρου της Αλεξανδρούπολης συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση του χρόνου και κόστους αποκομιδής.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι το σύστημα των ημιυπόγειων κάδων να επεκταθεί σύντομα και σε περισσότερα σημεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά άρθρα

Ευάγγελος Λαμπάκης: «Ανέφικτο να ανοιγοκλείνουμε την παραλιακή κάθε φορά που βρέχει»

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Ιουλίου 2018 0
«Δεν είναι δυνατόν να ανοιγοκλείνουμε την παραλιακή κάθε φορά που βρέχει, ενώ είναι και επικίνδυνο», σημείωσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης…