Με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ συναντήθηκαν οι “Προοδευτικοί Οικονομολόγοι”

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:21
362 0

Σε θετικό κλίμα και στα πλαίσια μιας σταθερής και συστηματικής συνεργασίας με θεσμικούς φορείς της χώρας πραγματοποιήθηκε σήμερα , συνάντηση γνωριμίας – εργασίας μεταξύ της γραμματείας της παράταξης των Προοδευτικών Οικολομολόγων Ελλάδας (ΟΕΕ) και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργου Καββαθά παρουσία του επιστημονικού συνεργάτη του ινστιτούτου της ΓΣΒΕΕ κ Μπίμπα Δημήτρη.

Στα πλαίσια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων για μείζονα ζητήματα τρέχουσας οικονομικής κατάστασης , αλλά και να διερευνήσουν πεδία κοινής επιστημονικής συνεργασίας της παράταξης Επιμελητηρίου με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκαν σημεία ταύτισης αναφορικά με τα θέματα που αφορούν την ανάγκη για βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων με προστασία της α’ κατοικίας, τη διάρθρωση του νέου ασφαλιστικού για τους επαγγελματίες, τη φορολογική πολιτική και την προσαρμογή των επιχειρήσεων στη νέα ψηφιακή εποχή. Επίσης, δόθηκε έμφαση στο ρόλο που επιτελεί η πολύ μικρή και μικρή επιχείρηση στην τοπική ανάπτυξη και την απασχόληση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδείχθηκε από τα 2 μέρη στην αναγκαιότητα ανάπτυξης εργαλείων επιστημονικής και τεχνικής ανάλυσης του οικονομικού περιβάλλοντος για την τεκμηρίωση των θέσεων, αλλά και τη θεσμική συνεργασία του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε πλήθος δραστηριοτήτων.

Σχετικά άρθρα

Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες εστίασης: Κόβουν το ρεύμα σε κλειστά εστιατόρια και καφετέριες

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαρτίου 2021 0
H Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής (ΕΕΕΣΑ) ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, προκειμένου να σταματήσουν,…

Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου – Η θεοειδής αγάπη και φιλευσπλαχνία προς τους πτωχούς (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Μαρτίου 2018 0
Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Η θεοειδής αγάπη και φιλευσπλαχνία προς τους πτωχούς Στο άκουσμα της παιδαγωγικής φωνής και νουθετηρίου κλήσεως…