Με τον Yπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρη Βϊτσα, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:08
418 0

Στις 27 Νοεμβρίου 2018, αντιπροσωπία της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, στα πλαίσια επίσκεψής του στο Νομό μας.
Κατά τη συνάντηση ενημερώσαμε τον κ. Υπουργό, για την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα για τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό σε όλες τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης.

Ειδικότερα αναφερθήκαμε στο χρόνιο ζήτημα των κτηριακών εγκαταστάσεων που εδρεύει το Τ.Δ.Ε. Κήπων και την άμεση ανάγκη ενίσχυσης του με ανθρώπινο δυναμικό λόγω της συνεχιζόμενης αυξημένης κίνησης διέλευσης τόσο σε οχήματα όσο και σε άτομα. Το Τ.Δ.Ε. Κήπων λειτουργεί με ένα απαρχαιωμένο οργανόγραμμα ανθρώπινου δυναμικού ορισμένο για τις ανάγκες προηγούμενων δεκαετιών. Έχουμε τονίσει επανειλημμένα την άμεση ενίσχυσή του με τον ορισμό νέων οργανικών θέσεων καθώς και για την άμεση ένταξη του στην επιχείρηση “ΑΣΠΙΔΑ”.

Επίσης, αναφερθήκαμε και στο μέγιστο ζήτημα της περιοχής μας που αποτελεί το μεταναστευτικό. Τονίσαμε στον κ. Υπουργό την ανάγκη συνέχισης και ενίσχυσης της επιχείρησης “ΑΣΠΙΔΑ” μετά και τη νέα αύξηση των μεταναστευτικών ροών που παρατηρείται στο παρόν έτος. Του θέσαμε την άποψη μας, ότι, για την καλύτερη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος παραμένει η θωράκιση της πρώτης γραμμής, γι αυτό και η ενίσχυσή μας σε προσωπικό και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό επιβάλλεται περισσότερο από ποτέ.

Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός κατανοώντας τα θέματα που του θέσαμε, δεσμεύτηκε για όσα άπτονται της αρμοδιότητάς του αλλά και την πρόθεση του για την προώθησή τους στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα συνεννόησης και ανταλλαγής απόψεων με την υπόσχεση της περαιτέρω συνεργασία μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος

Σχετικά άρθρα

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επικείμενη ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιανουαρίου 2019 0
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επικείμενη ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2018 στην πλατεία…

Απόρρητα τουρκικά σχέδια για εισβολή σε Ζουράφα και άλλες 2 κοντινές νησίδες πλησίον της Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Μαρτίου 2021 0
Τουρκία σχεδίαζε να εισβάλει σε 131 νησιά του Αιγαίου, νησίδες και βραχονησίδες που θεωρούνταν αμφισβητούμενες» υποστηρίζει η σκανδιναβική ιστοσελίδα Nordic Monitor.…

Πλύσιμο κάδων απορριμμάτων στη Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιουλίου 2020 0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 4&5 Ιουλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί πλύσιμο κάδων απορριμμάτων στους οικισμούς του νησιού…