Με ψυχολόγους στελεχώνονται τα δημοτικά σχολεία του Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 9:16 πμ
601 0

Με ψυχολόγους στελεχώνονται τα δημοτικά σχολεία, αφού χθες ανακοινώθηκαν οι πιστώσεις που διατίθενται για την πρόσληψη αναπληρωτών ΠΕ23-Ψυχολόγων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σε κάθε ομάδα σχολείων θα τοποθετηθεί ένας ψυχολόγος, ο οποίος εντός 5 ημερών από την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας καταρτίζει εβδομαδιαίο  πρόγραμμα στο οποίο καθορίζεται συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας, σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους, κατά την οποία θα ασκεί τα καθήκοντά του, σε κάθε μία από τις πέντε (5) σχολικές μονάδες όπου έχει τοποθετηθεί.

Το πρόγραμμα υποβάλλεται στους διευθυντές των σχολικών μονάδων της ομάδας  τοποθέτησης και ο διευθυντής της πολυπληθέστερης σχολικής μονάδας σε μαθητικό πληθυσμό υποβάλλει το πρόγραμμα στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων της οικείας Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης κοινοποιεί το πρόγραμμα στα οικεία ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και Κ.Ε.Σ.Υ.

Ο ψυχολόγος υποβάλλει έκθεση στο τέλος της σχολικής χρονιάς στον διευθυντή κάθε σχολικής μονάδας της  αρμοδιότητάς του, όπου περιγράφονται οι δράσεις τις  οποίες έχει οργανώσει, οι ενημερώσεις – επαφές που έχουν  πραγματοποιηθεί, καθώς και ενέργειες στις οποίες έχει προβεί.

ΓΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
1ο 12/Θ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΧΗΛΗΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ -ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ

Σχετικά άρθρα

Αν. Δημοσχάκης: “Να σταματήσει ο εμπαιγμός εις βάρος των Εβριτών και να ιδρυθεί η Λιμενική Ακαδημία στην Αλεξανδρούπολη”

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Μαρτίου 2017 0
Για το θέμα της ίδρυσης της Λιμενικής Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη μίλησε χθες (13/03) στη Βουλή ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος…

Επίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών–Μεταφορών κ. Παναγιώτη Σγουρίδη και του γενικού γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιου Δεδέ στον Ο.Λ.Α.

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Οκτωβρίου 2015 0
Τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο υφυπουργός Υποδομών – Μεταφορών κ. Παναγιώτης Σγουρίδης και ο γενικός…

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 4 ημεδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 13 μη νόμιμους μετανάστες

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Δεκεμβρίου 2016 0
Συνελήφθησαν την 28-12-2016 το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και Σουφλίου,…