Το κάθε πέρυσι και καλύτερα ισχύει στην Αλεξανδρούπολη δυστυχώς και για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ένα γεγονός που οι κάτοικοι αλλά ιδιαίτερα οι επαγγελματίες το περιμένουν με ιδιαίτερη προσμονή.

Δυστυχώς ενώ σε όλη την Ελλάδα οι δήμοι έχουν έγκαιρα ξεκινήσει τον στολισμό των πόλεων και διαφημίζουν τις σχεδιαζόμενες από καιρό δράσεις τους ενόψει των εορτών, η νέα δημοτική αρχή στην Αλεξανδρούπολη χωρίς κανένα πλάνο (και για αυτό το ζήτημα), αμήχανη καλεί καθυστερημένα κόσμο και συλλόγους να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019!!!

Επακόλουθο όλης αυτής της κατάστασης, ο επιχειρηματίας που διαχειρίζεται το Λούνα-Παρκ στην περιοχή κάτω από τον Φάρο, για πρώτη φορά να «αναγκασθεί» να οργανώσει στον δικό του χώρο, από μόνος του μια σειρά από Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Έχοντας προσωπικά επισκεφθεί από τον Απρίλιο τα Τρίκαλα, είναι ενδεικτικό ότι οι προετοιμασίες τους για αυτή την περίοδο ξεκίνησαν μήνες πριν και ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες.

Έτσι για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος ειδικά ο «Μύλος των Ξωτικών» ανοίγει τις πύλες του στις 29 Νοεμβρίου με τον «Καρυοθραύστη», την διασημότερη Χριστουγεννιάτικη ιστορία.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Προηγούμενο άρθροΟ Βασίλης Μαυρίδης , νέος πρόεδρος της ΠΕΔ-ΑΜΘ
Επόμενο άρθροΤάκης Θεοδωρικάκος: Το δημογραφικό υπονομεύει το μέλλον του έθνους