Μουσειακή αγωγή για παιδιά, στο Εκκλησιαστικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 9 Νοεμβρίου 2016
449 0

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρούπολης στηρίζει και προωθεί τη γνωριμία και τη δημιουργική επαφή των μικρών παιδιών με τον πολιτισμό και την παράδοσή μας.

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μουσειακής αγωγής του Εκκλησιαστικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης υλοποιείται κάθε Σάββατο ένα δίωρο πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 4-7ετών.

Η έναρξη του προγράμματος είναι το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016.

Τα παιδιά καλούνται να φανταστούν δημιουργικά, να παίξουν με χρώματα, υλικά και θεατρικές τεχνικές, να ερευνήσουν τα εκθέματα του Μουσείου, ώστε να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ευχάριστα.

Το πρόγραμμα θα αρχίζει στις 11.00 και θα τελειώνει στη 13.00. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος η παρουσία των γονέων δεν είναι απαραίτητη.

Για την παρακολούθηση του προγράμματος χρειάζεται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία του Μουσείου από Τρίτη -Παρασκευή 09-14.00.

Σχετικά άρθρα

Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Πολιτικές για την αντιμετώπιση της σχολικής βίας» διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2016

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Νοεμβρίου 2016 0
Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Πολιτικές για την αντιμετώπιση της σχολικής βίας» διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2016…