Μπήκε «φρένο» στον ποδηλατόδρομο της παραλίας προς το Λιμάνι

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Απριλίου 2020
1321 0

Παύση εργασιών και αποκατάσταση του σημείου που είχε ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται, μετά από συμφωνία ΟΛΑ-Δήμου

 «Φρένο» έβαλε ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης στην επέκταση του ποδηλατοδρόμου της παραλιακής οδού προς τον δρόμο που οδηγεί στο λιμάνι. Οι εργασίες είχαν ήδη αρχίσει να εκτελούνται στο σημείο, μετά την στροφή, ωστόσο, με παρέμβαση του ΟΛΑ, ζητήθηκε η παύση των εργασιών και η αποκατάσταση και επαναφορά του δρόμου στην προτέρα κατάσταση.

Το θέμα που προέκυψε, σύμφωνα μας πληροφορίες μας, λύθηκε «κοινή συναινέσει», μετά από επικοινωνία του Οργανισμού με τον Δήμο. Εμπλεκόμενοι σημειώνουν ότι ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί μέρος της χερσαίας ζώνης του λιμανιού και είναι απαραίτητος για τη λειτουργία του και κυρίως για την κυκλοφορία μεγάλων φορτηγών και μηχανημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως στη μελέτη και στην περιγραφή του έργου, το έργο της επέκτασης του ποδηλατόδρομου στην παραλιακή, προβλέπει 4 στάδια, μεταξύ των  οποίων, το 4ο και τελευταίο, μήκους 65 μέτρων, αναφέρεται πως «οδεύει από το τέλος της πλατείας Φάρου έως την είσοδο του λιμένα και του υπαίθριου χώρου στάθμευσης».

«Αν προέβλεπε όντως κάτι τέτοιο, είναι λάθος» σημειώνουν οι γνωρίζοντες.

ΠΗΓΗ: Γιώργος Πανταζίδης-Κική Ηπειρώτου – www.gnomionline.gr

Σχετικά άρθρα

Δεκάδες Τούρκοι φτάνουν καθημερινά στον Έβρο ζητώντας άσυλο

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Αυγούστου 2020 0
Δεκάδες άτομα φτάνουν καθημερινά στον Έβρο. Δηλώνουν αντιφρονούντες στο καθεστώς Ερντογάν. Προβληματισμός στους συνοριοφύλακες. Αστυνομικοί, δημόσιοι λειτουργοί ακόμη και δικαστικοί είναι…